Whatsapp Diari de Tarragona
 • Para seguir toda la actualidad desde Tarragona, únete al Diari
  Diari
  Comercial
  Nota Legal
  • Síguenos en:

  Les Coves Meravelles de Benifallet reben el «Premio a la Excelencia en Cuevas y Minas Turísticas Españolas»

  Pel magnífic i especial esforç realitzat per un petit municipi de les Terres de l’Ebre

  27 octubre 2022 17:55 | Actualizado a 27 octubre 2022 18:00
  Se lee en minutos
  Participa:
  Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
  Comparte en:

  La Asociación de Cuevas Turísticas Españolas (ACTE) ha atorgat a les Coves Meravelles de Benifallet el premi a l’excel·lència a les Coves Meravelles «pel magnífic i especial esforç realitzat per un petit municipi».

  En el premi es destaca que les Coves han sabut ressaltar els seus valors històrics, culturals i naturals, especialment enllaçant Coves i riu Ebre. També subratlla que aquest actiu ha afavorit la posada en marxa de nous productes turístics i ha contribuït a potenciar el desenvolupament econòmic de les Terres de l’Ebre.

  Les Coves Meravelles han rebut el premi exaequo amb la Cova de S’Aigua de Menorca i les Coves de Sant Josep de la Vall d’Uixó, a Castelló. L’alcaldessa de Benifalllet, Mercè Pedret, ha valorat molt satisfactòriament aquest premi que és el resultat de l’aposta de l’Ajuntament per aquest actiu fonamental per a la promoció econòmica i turistica tant del poble com de les Terres de l’Ebre.

  «Treballem constantment per a la millora dels espais i de la gestió de les Coves, però també per aportar coneixement «. Pedret ha agraït la tasca feta tant del personal de l’Administració, Brigada i Turisme. «Un poble petit com el nostre fa un esforç continuat per garantir el millor servei, la millor atenció turística però des del respecte geològic i de conservació». Cal recordar que l’Ajuntament va aconseguir l’any passat la declaració de les Coves de Benifallet com a Bé Cultural d’Interès Local. (BCIL).

  El lliurament del premi es va fer el cap de setmana passat a Almeria en el marc del «VIII Congreso español sobre cuevas y minas turísticas - CUEVATUR 2022». Pedret va delegar en la regidora de Turisme d’Aracena (Huelva), Ana Belen Torres, la recepció del premi. Cal recordar que en aquest municipi hi podem trobar les Cuevas Maravillas. Els dos municipis van establir un acord de col·laboració l’any 2018 amb motiu dels 50 anys de la descoberta de les coves.

  Comentarios
  Multimedia Diari