L'Hospital de la Cinta, entre els millors de l'Estat en gestió global

El centre hospitalari de referència de les Terres de l'Ebre ha rebut un dels premis TOP 20 per cinquè any consecutiu

19 mayo 2017 17:36 | Actualizado a 21 mayo 2017 15:36
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

L’Hospital Verge de la Cinta de Tortosa ha estat guardonat amb un dels premis TOP 20, per la seva gestió global hospitalària. Es tracta del cinquè any consecutiu que el centre sanitari de referència a les Terres de l’Ebre rep aquest reconeixement en la categoria d’hospitals generals mitjans, enguany en tercera posició d’un total de 25 centres similars d’arreu de l’Estat espanyol.

Aquests premis de referència són atorgats anualment per la consultora de serveis sanitaris IASIST entre un total de 200 centres espanyols, basant-se en indicadors i dades objectives sobre el seu funcionament habitual. S’hi mesuren processos d’hospitalització com l’atenció al part, la cirurgia de còlon, l’atenció a l’ictus i moltes altres patologies, atenent a dades com els dies d’hospitalització, les complicacions, els reingressos, o la mortalitat, entre altres.

Els responsables de l’Hospital Verge de la Cinta han mostrat la seva satisfacció per estar al capdavant dels centres hospitalaris mitjans de l’Estat per cinquè any consecutiu. «És mèrit de tots i cadascun dels més de 800 treballadors de l’hospital, des dels metges i professionals d’infermeria fins a administratius o personal de manteniment. Tothom hi posa el seu gra de sorra»; assegura al Diari el director mèdic del centre, Salvador Pallejà.

Des de l’hospital tortosí refermen que continuaran treballant en els àmbits en el qual encara poden millorar, segons els barems que estableixen aquests guardons, que enguany han arribat a la seva 17 edició.

L’Hospital de Tortosa és un dels 16 d’arreu de Catalunya que han obtingut un d’aquests reconeixements (entre premis a la gestió hospitalària global i premis a 8 àrees clíniques), l’únic de la demarcació de Tarragona. Dels 63 premis lliurats, els hospitals catalans n’han obtingut 26, fet que, a parer del Departament de Salut de la Generalitat, «posa de manifest novament l’excel·lència i la qualitat» del sistema sanitari públic de Catalunya.

Comentarios
Multimedia Diari