Renoven la il·luminació del Pont Penjant d’Amposta

El ple aprova una partida de 48.000 euros per a les millores, que coincideixen amb el centenari de la inauguració de la infraestructura

11 septiembre 2021 14:47 | Actualizado a 11 septiembre 2021 14:48
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

El ple de l’Ajuntament d’Amposta ha aprovat unes modificacions de pressupost, entre les que s’hi inclou una partida de 48.000 euros per a la millora de la il·luminació del Pont Penjant. «Esperem abans de final d’any poder gaudir d’aquesta nova il·luminació que coincidirà amb el centenari de la inauguració del propi Pont l’any 1921», remarca l’alcalde de la capital del Montsià, Adam Tomàs.   Una acció que se que suma a la tasca que l’Ajuntament està duent a terme per recuperar i posar en valor tota la façana fluvial de la ciutat. 

El Pont Penjant és un dels principals símbols d’Amposta, inaugurat ara fa un segle després de sis anys d’obres. Abans de la seva posada en funcionament,  es va fer una prova de resistència, consistent a fer passar 44 carros amb un pes total aproximat de 66 tones. Després de la Guerra Civil va haver de ser reconstruït. 

Pel que fa al plenari, entre les modificacions de pressupost per suplements de crèdits i crèdits extraordinaris aprovades, hi ha també 30.000 euros per una subvenció extraordinària per a la Lira Ampostina, per cobrir necessitats derivades de la pandèmia de Covid-19; o més de 7.000 euros per a una partida per arranjar habitatges destinats al lloguer social. 
El ple extraordinari de l’Ajuntament d’Amposta també va aprovar l’atorgament de condecoracions i felicitacions públiques a personal de la Policia Local,  abans de l’acte oficial celebrat ahir. 

Comentarios
Multimedia Diari