Whatsapp Diari de Tarragona
Para seguir toda la actualidad desde Tarragona, únete al Diari
Secciones
Canales
Diari
Comercial
Nota Legal
  • Síguenos en:

Roquetes celebra les festes amb un centenar d’activitats

Aquest 2023 coincideixen amb el 50è aniversari del Patronat de Festes. La programació s’allargarà fins diumenge, 9 de juliol

03 julio 2023 20:55 | Actualizado a 04 julio 2023 07:00
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

El municipi de Roquetes es troba immers en plenes festes majors. Fins al 9 de juliol, encara queden per celebrar actes tan emblemàtics com la Festa de la Bicicleta, el correfoc o el Piromusical que commemorarà el mig segle del Patronat de Festes.

Les festes en honor a Sant Gregori, enguany han proposat un seguit d’activitats diverses amb animació infantil, revetlles, menjades populars i actes tant esportius com culturals sense oblidar aquells tan característics com la Missa i l’ofrena en honor al patró o el Gran Cosso Iris.

Els actes s’allargaran fins diumenge, quan finalitzaran amb els lliuraments de premis al concurs d’aparadors i al de colles i també amb un concert de música popular amb cantadors de l’Alguer.

Ivan Garcia, alcalde de Roquetes, destaca la gran participació d’enguany en les festes, especialment per part del jovent. Segons explica, són un èxit, també en actes com el Cosso Iris, que malauradament ahir es va veure afectat pel temps, ja que les carrosses estan treballades amb paper.

«Diumenge vam fer el primer dia de Cosso Iris, que va comptar amb una partició històrica, 18 carrosses», diu, tot remarcant la implicació de les colles joves.

Així mateix, García assenyala que es tracta d’unes festes especials per l’aniversari del Patronat, «que són qui elaboren gairebé tots els actes. Celebrem el seu 50è aniversari organitzant nits de ball de primer nivell i amb el Piromusical».

Comentarios
Multimedia Diari