Tortosa tindrà una nova zona de lleure als terrenys de l'Estadi municipal

Es consoliden els aparcaments de la plaça Joaquim Bau després de descartar-se el projecte de pàrquing soterrani

| Actualizado a 22 mayo 2017 21:45
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

¿Cree que se debe proteger el catalán en las escuelas?


No

Este Nàstic no tiene cara de play off. Lo cierto es que no la ha tenido durante las últimas semanas porque a la hora de la verdad no ha sacado a relucir la personalidad necesaria para un equipo que quiere estar arriba.

L'Ajuntament de Tortosa està duent a terme la creació d'una nova zona de lleure al barri de Ferreries, aprofitant el xamfrà dels terrenys de l'Estadi municipal amb el carrer Alcanyís. El nou espai generat, després de tombar els murs que envoltaven el recinte esportiu, té 546 metres quadrats i es posarà arbrat i mobiliari urbà, així com elements per a la pràctica de l'esport saludable, com els que hi ha a l'altre marge de riu Ebre, al parc municipal o al passeig de Ribera. L'Ajuntament ha decidit impulsar aquesta zona després de consolidar els aparcaments de la plaça Joaquim Bau, un cop s'ha descartat el projecte de pàrquing soterrani que s'havia vinculat a la construcció de la piscina.

 

La consolidació de la plaça Joaquim Bau com a zona d'aparcament ha fet que l'Ajuntament hagi decidit pavimentar-ho i redistribuir les places d'estacionament, amb un pas de vianants clarament fixat que creua tota la plaça i la fa més transitable per a les persones.

 

Les obres es fan amb recursos propis i personal de l'àrea de Manteniment i Serveis i tenen un cost de 19.000 euros.

Comentarios
Multimedia Diari