Tradició i participació per a la Festa Major de Gandesa

El municipi es prepara per rebre activitats molt diverses durant la setmana vinent, des del 30 d’agost fins al 3 de setembre

| Actualizado a 27 agosto 2018 08:56
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Tradició i festes populars amb una gran implicació per part dels ciutadans. Gandesa donarà el tret de sortida a la Festa Major 2018 la pròxima setmana, des del 30 d’agost fins al 3 de setembre. 

Entre els actes més populars i multitudinaris destaca la Gran Desfilada de Carrosses pels carres de la ciutat, acompanyats pel grup de grallers i gegants, un esdeveniment que porta celebrant-se a Gandesa durant més de 50 anys, convertint-se així en una de les tradicions més importants de la festa. La desfilada tindrà lloc divendres, 31 d’agost, a les 18.00 hores. Tot seguit, hi haurà també un dels actes més populars, la degustació d’una truita gegant, a la plaça del Comerç.

Enguany, l’últim dia de festa, hi haurà la primera cursa infantil BTT de la Festa Major de Gandesa, per a nens i nenes d’entre 3 i 4 anys, amb inscripció prèvia.

No es poden oblidar els actes més tradicionals com les misses celebrades en honor a Sant Gregori Bisbe i a la Mare de Déu de la Fontcalda. També la processó i ofrena a la Mare de Déu que tindrà lloc diumenge, a les 20.00 hores, acompanyats per l’Agrupació Musical de Vilalba dels Arcs.

La gresca no para, i totes les nits hi haurà ball de festa major. D’altra banda, dissabte, dia 1, se celebrarà el ball de vermut i, a la tarda, es ballarà la típica dansada amb l’actuació musical del grup Suc d’Anguila.

Teatre
Els espectacles de teatre també tenen un pes important. El mateix diumenge dia 2, a les 23.00 hores, hi haurà l’espectacle de la LLOLLL, un conte teatralitzat que explica una història romàntica mentre barreja estils musicals, amb personatges ben variats i algun de molt actual. 
L’últim dia, a les 19.30 hores s’escenificarà l’obra de comèdia Políticament incorrecte, al cinema Coliseum. I tot seguit, es tancaran les festes amb el correfoc i l’última nit de ball amb l’orquestra Tangara. 

Comentarios
Multimedia Diari