Una directiva de la Cooperativa de Tivissa va aparèixer morta fa dues setmanes

La dona morta tenia uns 59 anys i portava tota la vida treballant a l'entitat. Era la directora de la secció de crèdit que recentment ha bloquejat els comptes de tots els socis

| Actualizado a 09 abril 2019 16:56
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

La directora de la secció de crèdit de la Cooperativa Agrícola de Tivissa, entitat que ha bloquejat els comptes de tots els socis, va ser trobada morta fa només dues setmanes.

Un auditor està investigant els exercicis fiscals de 2017 i 2018 perquè hi ha la sospita d'un forat econòmic. La cooperativa anirà a precursors de creditors.

La dona morta, tenia uns 59 anys i portava tota la vida treballant a l'entitat. Abans del succés, la víctima hauria explicat a una persona molt propera que havia d'entrar a treballar més d'hora perquè tenia molta feina i, efectivament, es va plantar a la cooperativa a les 7.30 hores del matí. Estona després, la dona va aparèixer morta en un dels magatzems, concretament al de fruits secs.

En un principi, empleats de la cooperativa, en veure la porta oberta, van pensar que algú havia entrat a robar, però posteriorment van topar amb el tràgic succés. 

Fallida de la cooperativa
L'auditor de la Cooperativa de Tivissa s'ha trobat amb una dificultat afegida a l'hora d'analitzar tots els moviments de l'empresa, ja que la cooperativa es troba en una situació molt delicada, a un pas de la fallida, i de fet ha estat la mort de la directora la que ha precipitat tota la situació.

Prop d’unes setanta familes tenen comptes a la cooperativa.

Comentarios
Multimedia Diari