Visita dels diputats del Territori Sénia responsables de les oliveres mil·lenàries

| Actualizado a 02 agosto 2021 10:14
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Els diputats provincials Santi Pérez (Castelló), Susana Traver (Terol) i Enric Adell (alcalde de Paüls i representant de Tarragona) han visitat Pena-roja de Tastavins (Matarranya), Càlig (Baix Maestrat) i Freginals (Montsià) per revisar les actuacions fetes amb càrrec a l’exercici 2020 i acabar de concretar les que es fan enguany.

Freginals és un dels cinc municipis catalans on s’han fet àrees d’oliveres posant senyals a algunes oliveres, a la Via Augusta o altres indrets, amb la col·laboració de les tres institucions. Els altres pobles són la Galera, Mas de Barberans, Sant Carles de la Ràpita i Santa Bàrbara.

Reunió de la comissió

Després de les visites, s’ha reunit la comissió de seguiment i avaluació del Sistema Important del Patrimoni Agrícola Mundial (SIPAM) Oliveres mil·lenàries, formada pels tres representants de la Mancomunitat i Associació Territori Sénia i els tres diputats. En la pròxima reunió s’incorporaran les comunitats autònomes d’Aragó, el País Valencià i Catalunya.

La reunió ha servit per revisar les activitats del Pla d’Acció, les quals es troben en un estat d’execució considerable, malgrat les incidències que s’han hagut de passar per la Covid.

Comentarios
Multimedia Diari