Para seguir toda la actualidad desde Tarragona, únete al Diari
Secciones
Canales
Diari
Comercial
Nota Legal
  • Síguenos en:

Continuïtat al capdavant del Col·legi Oficial d’Infermeres

La nova Junta, amb àmplia representació territorial de Tarragona i les Terres de l’Ebre, té com un dels objectiu marcats la defensa de la professió

| Actualizado a 06 octubre 2022 18:54
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

L’actual presidenta, Lluïsa Brull, amb una part de l’equip renovat, seguirà 4 anys més al capdavant de CODITA i, durant aquest segon mandat, seguiran vetllant pels interessos professionals de les col·legiades, fomentant la visió social de les infermeres tarragonines, la seva competència i autonomia, treballant per a oferir des del Col·legi una formació de qualitat i fomentant la recerca infermera.

«Treballarem per reclamar el reconeixement de la Categoria A per a les infermeres que treballen al sector públic, a la que tenim dret com a graduades, i també perquè estiguem a les taules de decisions, una petició que ja hem fet arribar tant al Gerent de la Regió Sanitària de Terres de l’Ebre com de Tarragona, perquè ja és hora que aportem la nostra expertesa, capacitat i experiència a les polítiques de salut d’aquest país» explica Lluïsa Brull. Internament, la nova Junta de CODITA vol aconseguir un col·legi que ajudi, assessori i faciliti gestions a les seves infermeres. Per això, es farà una inversió per millorar l’atenció virtual col·legial i es potenciarà la feina de les 14 comissions ja existents. A més, la nova Junta es compromet a congelar les quotes que ja es van reduir el primer mandat.

«Seguirem reclamant a les institucions sanitàries corresponents el reconeixement de la Categoria A per a les infermeres que treballen al sector públic, categoria a la qual tenen dret, donat que som graduades universitàries», explica Lluïsa Brull, presidenta de CODITA i afegeix «en els pròxims 4 anys també treballarem incansablement des del Col·legi perquè les infermeres estiguin a les taules de decisions, una petició que ja hem fet arribar tant al Gerent de la Regió Sanitària de Terres de l’Ebre com de Tarragona; ja és hora que aportem la nostra expertesa, capacitat i experiència a les polítiques de salut d’aquest país». I més enllà de les taules de decisions, conclou «ens cal també més reconeixement professional, no hem d’oblidar, per exemple que només un 3% de les infermeres de Tarragona i Terres de l’Ebre ocupen llocs directius i de gestió».

Comentarios
Multimedia Diari