Instal·len plaques noves en quaranta-nou carrers de Torredembarra

Bona part dels canvis són fruit del treball de la comissió del nomenclàtor

| Actualizado a 03 febrero 2023 16:31
Se lee en minutos
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

L’Ajuntament de Torredembarra està duent a terme el canvi de plaques en tot un seguit de carrers de Torredembarra per corregir errors ortogràfics o semàntics o denominacions incompletes i preservar correctament el nom dels antics camins.

A més, es canvien altres plaques per estar malmeses o perquè mancaven en alguns trams de les vies.

$!Instal·len plaques noves en quaranta-nou carrers de Torredembarra

La regidora de Cultura i Patrimoni, Núria Batet, ha explicat que en l’anterior mandat es van detectar certes incorreccions i es van posar en comú en la comissió del nomenclàtor. En aquell moment, es van esmenar formalment, però restava pendent anar corregint les plaques del carrer. Ara s’ha optat per un model de placa neutre per realçar el text i s’anirà unificant a tot el municipi. En alguns casos, també s’han incorporat dades històriques per contextualitzar el nom del carrer.

$!Instal·len plaques noves en quaranta-nou carrers de Torredembarra

D’aquesta manera, s’instal·len 149 plaques noves en un total de 49 carrers, que són els següents: del Caiac, de l’Edelweiss, del Passerell, dels Pirineus, del Saüc, del Cap Norfeu, de la Deca, d’Eduardo Benot, de la Mare de Déu del Carme, de Sinibald Mas, d’Antoni Gaudí, de Diego Velázquez, de Francisco de Goya, d’Isidre Nonell, de Joan Miró, de Joaquín Sorolla, de Josep Maria Sert, de Marià Fortuny, de Pablo Picasso, de Ramon Casas, de Salvador Dalí, de Benito Pérez Galdós, del Roser, del Camí del Cap de la Bota, del Brut de Viló, de la Noguera Ribagorçana, de la Serra de Llaberia, de la Serra de Montalt, de la Serra de Pàndols, del Camí de l’Era, del Camí Fondo, del Camí del Moro, del Camí del Pou, del Camí dels Pins a la Sadolla, del Camí Vell de la Pobla de Montornès, de la Rasa, del Vallès, de Joaquim Torrens-Ibern, de Pau Casals, del Tucan, de l’Àncora, del Grèvol, del Berguedà. També de l’av. de la Mare de Déu de Montserrat, pg. de Rafael Campalans, pl. de Mossèn Joaquim Boronat, carreró del Sabó, av. de Lluís Companys i baixada de Sant Antoni.

L’import total de les noves plaques és de 14.837,86 euros (IVA inclòs).

Comentarios
Multimedia Diari