El dia que vaig fer de ‘cubanito’

04 agosto 2022 20:17 | Actualizado a 05 agosto 2022 06:00
Josep Ramon Correal
Comparte en:

El programa de TV3 recull la història de la companyia teatral a través d’alguns dels seus millors gags en 42 anys que porten fent-nos riure. Jo en vaig protagonitzar un de gag amb La Cubana.

Va ser a la Festa de la Comunicació Local que la Diputació de Barcelona va organitzar a Caldes de Montbui. La Cubana es va encarregar del muntatge de la festa que es va fer al pavelló esportiu de la localitat. Els convidats havien d’entrar pels vestidors i es trobaven gent que es dutxava o es canviava de roba. Una disbauxa.

El Sense ficció de TV3 amb ‘Més enllà de La Cubana’ va liderar dimarts l’audiència de la seva franja horària amb 249.000 espectadors. Una vegada, jo vaig fer un gag

En representació de La Mañana hi vam anar el gerent, Agustí Jiménez, i jo mateix. En arribar a la pista on es feia el sopar una de les actrius que feia d’acomodadora ens va preguntar qui érem i, seguint la broma, vaig respondre que jo era l’alcalde i l’Agustí el president del Consell Comarcal. I ens va seure a la presidència.

L’embolic es va formar quan van arribar l’alcalde i el president del Consell Comarcal de veritat. Sort hi va haver que el cap de protocol de la Diputació era Tito Fernández, que havia ostentat el mateix càrrec a la Paeria de Lleida i ens coneixia. Van posar dues cadires més a la presidència i tot arreglat. Vam riure...!

Comentarios
Multimedia Diari