No ens posen límits

10 abril 2024 19:05 | Actualizado a 11 abril 2024 07:00
Josep Ramon Correal
Comparte en:

Tothom estava saltant i ballant a ritme de rock. Feien veure que tocaven la guitarra rascant-se la panxa i donaven cops de cap i assotaven l’aire amb els cabells. La cosa semblava ser greu perquè entre els folls que omplien el local hi havia el doctor Jordi Casanova, eminent neuròleg de l’hospital reusenc.

Per a tranquil·litat de tothom vam aclarir que aquella disbauxa no era altra cosa que un exercici de dansa integral dirigit per la coreògrafa Irene Garcia. La dansa és una activitat molt recomanable per a les persones afectades de Parkinson.

La gent que passava dimarts al matí pel saló d’actes de l’Hospital Sant Joan de Reus devia pensar que hi havia una colla de bojos

I amb una dansa es va voler rematar la presentació de la nova Associació de Parkinson Reus-Baix Camp que presideix Anna Criveller. «No us poseu límits», va animar Criveller a tots els presents amb Parkinson.

Avui, que se celebra el Dia Mundial del Parkinson, és una ocasió immillorable per plantar cara amb múltiples activitats a una malaltia que vol que ens pansim en la gandula. També avui, l’equip dels Ganxets de Reus participa a Guadalajara en el I Campionat d’Espanya de Tenis Taula Parkinson. No ens posem límits.

Comentarios
Multimedia Diari