El Temps a Tarragona: Pluges a partir de la tarda

La previsió meteorològica per dilluns, 21 de novembre

20 noviembre 2022 17:24 | Actualizado a 20 noviembre 2022 17:29
Se lee en minutos
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Previsió per a avui

El cel estarà molt ennuvolat o cobert, sobretot durant la tarda, amb nuvolositat menys compacta al nord-est fins a migdia. Al llarg de la nit la nuvolositat minvarà ràpidament per Ponent i el sud del país.

Precipitacions

Al matí hi haurà precipitació feble al Pirineu, així com de forma més dispersa a altres punts de la meitat oest. A partir de migdia, novament arribarà precipitació per l’oest que s’anirà estenent a la resta del país al llarg de la tarda i vespre. Serà d’intensitat feble o moderada i s’acumularan quantitats minses o poc abundants. A més, localment anirà acompanyada d’alguna tempesta. La cota de neu començarà al voltant dels 1.800 metres, o localment més baixa en algunes valls del vessant sud del Pirineu on se situarà al voltant 1.400 metres, i pujarà fins als 2.200 metres aproximadament a primeres hores de la tarda; a partir de llavors, tornarà a baixar fins a l’entorn dels 1.600 metres al final del dia, més baixa a l’extrem nord del Pirineu on se situarà als 1.100 metres.

Temperatures

La temperatura mínima serà lleugerament més alta. La màxima serà semblant en general.

Visibilitat

La visibilitat serà entre bona i regular en general, malgrat que a zones de muntanya serà entre regular i dolenta sobretot durant la tarda.

Vent

Fins a primera hora del matí el vent serà fluix i variable, amb predomini del component oest a l’interior i del terral al litoral. A partir de llavors s’imposarà el vent de component sud i oest, entre fluix i moderat, tot i que a punts de l’interior es mantindrà el vent fluix i de direcció variable. A la tarda bufarà més reforçat i hi haurà cops forts al litoral i a zones elevades de l’interior. Al final del dia hi haurà cops molt forts de components nord i oest al terç sud i a cotes altes del territori i a l’Empordà.

Temas:

Comentarios
Multimedia Diari