Cultura i lleure al ‘Casal x Nadal’ de Tarragona

L’Espai Jove Kesse s’omplirà amb 25 propostes per a joves, on destaquen un taller de fotografia i diferents concerts

30 noviembre 2022 10:39 | Actualizado a 30 noviembre 2022 11:05
Se lee en minutos
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Aquestes vacances de Nadal arriba l’onzena edició de la programació ‘Casal x Nadal’ de l’Espai Jove Kesse. Del 20 al 23 i del 27 al 30 de desembre, la conselleria de Joventut oferirà propostes gratuïtes innovadores, creatives i lúdiques, dirigides a joves de 12 a 35 anys, amb el propòsit d’oferir espais alternatius d’activitat durant Nadal.

A més, es continuaran oferint els serveis habituals com la reserva d’espais i materials, i les activitats de la primera planta. En aquest sentit, el ‘Casal x Nadal’ vol donar a conèixer l’activitat que ofereix l’equipament durant tot l’any: tallers culturals i educatius, exposicions, concerts, dinàmiques i tornejos, entre altres.

$!Cartell de la programació ‘Casal x Nadal’. Foto: cedida

En l’àmbit del lleure, la programació del ‘Casal x Nadal’ compta amb un taller de reparació de bicicletes, tallers de manualitats, receptes de cuina, tornejos de tenis taula i futbolí, i el Karaokesse, entre altres. També hi haurà propostes formatives monogràfiques i intensives com el curs de premonitor/a de lleure, on s’ofereixen tècniques i recursos clau per iniciar un camí formatiu i professional en el món de l’educació en el lleure.

A més, amb l’objectiu d’oferir espais de formació i experimentació en diferents àmbits d’interès social, el servei de treball de l’Oficina Jove del Tarragonès impulsa un taller de recerca de feina, i Ràdio Ciutat de Tarragona, un taller de ràdio i comunicació.

Pel que fa a les propostes culturals, el Kesse acollirà les exhibicions de final d’any de les diferents aules temàtiques que es realitzen a l’Espai Jove: dansa, teatre, cant coral i breakdance, entre altres. També hi haurà el concert de Poncelam que presentarà el seu primer EP, Lágrimas de Ángel. Aquesta cantant i compositora de divuit anys ha actuat en escenaris com la Sala Jamboree, el festival Cruïlla XXS i el Mercat de Música Viva de Vic.

Els darrers dos dies de casal hi actuarà Lo Pau de Ponts amb el format ‘Lletra i música’, on l’artista anirà responent a les preguntes del públic entre cançó i cançó, i el grup Con Nada amb un espectacle de comèdia improvisada que reflexions sobre les situacions que provoquen els costums, les tradicions i les supersticions que se celebren durant aquestes dates.

Comentarios
Multimedia Diari