El Carnaval 2024 es converteix en la veritable Festa Major d’hivern de Tarragona

L’alt nivell de les comparses tarragonines i el bon funcionament de la plaça de la Disbauxa, entre el més destacat

14 febrero 2024 14:44 | Actualizado a 17 febrero 2024 11:02
Se lee en minutos
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Tarragona acomiada el seu Carnaval 2024 amb un balanç més que positiu de tots els seus actes.

Destaca el bon funcionament de la plaça de la Disbauxa, que es convertia en aquesta edició en centre neuràlgic de la festa i tant les comparses com el públic l’han acollit amb una gran participació en totes les seves propostes com ara l’Entrada del Rei i la Concubina, dimecres passat; l’acte de presentació de les temàtiques del Carnaval de dijous, el Carnaval dels Petits de divendres a la tarda amb la companyia Atrapasomnis o el Darrer Polvo del Carnestoltes i la Concubina de diumenge, entre d’altres.

$!Foto: Alejandro Navarro

Sens dubte les veritables protagonistes del Carnaval han tornat a ser les comparses de la ciutat que han ofert un alt nivell tant de l’espectacle de la Disfressa d’Or com de la Rua de l’Artesania. La ciutadania es va bolcar en omplir fins l’últim racó del trajecte d’aquesta rua de dissabte, que incorporava com enguany 4 noves comparses participants i es va desenvolupar amb molta fluïdesa i sense incidents destacats.

La consellera de Cultura i Festes de l’Ajuntament de Tarragona, Sandra Ramos, ha agraït l’esforç de totes les comparses “pel gran nivell a les rues i per l’esforç de tirar endavant actes de nova creació com la presentació de les temàtiques”.

Les comparses van tornar a ser ahir dia 13 a la nit, dimarts de Dol, les protagonistes durant el veredicte del concurs de comparses de Carnaval d’aquest 2024.

Després d’acomiadar el Rei Carnestoltes amb la Crema del Ninot, la Ninota i la Bota acompanyats dels grups de foc així com de les comparses de dol; Disc 45 es va endur el primer premi amb la temàtica La desfilada del dia dels morts mentre que el segon premi se l’enduia Colours Fantasy amb la seva particular Tarraco-Bros.

Comentarios
Multimedia Diari