L’ONCE es vestirà amb una rosa per Sant Jordi en diferents ciutats de Tarragona

El grup social regalarà 200.000 punts de llibre als seus clients amb l’objectiu de promoure l’amor, la cultura i la solidaritat

17 abril 2024 11:40 | Actualizado a 17 abril 2024 19:53
Se lee en minutos
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

L’ONCE celebrarà Sant Jordi amb una proposta cultural i solidària. Els quioscos de les principals ciutats catalanes, entre elles Tarragona, es decoraran amb una gran rosa vermella de cautxú que portarà la senyera com a llaç.

Començant aquest dimecres i fins la Diada de Sant Jordi, aquest 23 d’abril, l’ONCE regalarà 200.000 punts de llibre amb una rosa encunyada en colors i en paper a tots els seus clients. Enguany, tant els obsequis com els quioscos decorats es multipliquen per dos, en comparació amb el 2023.

Durant la Diada tindrà lloc el seu sorteig, dedicat al Dia del Llibre, pel que es podran comprar cupons amb la llegenda ‘Llegir ens fa iguals’. Enric Botí, delegat de l’ONCE a Catalunya, declara: «Lluitem per fer entre tots una societat igualitària inclusiva, normalitzada, accessible per a les persones amb discapacitat. La cultura és un gran camí per apropar-nos a aquesta fita i guanyar un futur millor».

$!Cupó diari de l’ONCE pel Dia del Llibre. Foto: ONCE Catalunya

A banda de Tarragona, les roses d’1,5 metres d’alçada es podran trobar en els quisocos de Barcelona, Badalona, El Prat de Llobregat, Granollers, L’Hospitalet de Llobregat, Manresa, Mataró, Molins de Rei, Sabadell, Terrassa, Vic, Vilanova i La Geltrú, Lleida, Reus, Girona, Blanes, Figueres, Amposta, Arenys de Mar, Barberà del Vallès, Gavà, Igualada, Martorell, Rubí, Olot, Platja d’Aro, Pineda de Mar, Premià de Mar, Salou, Sant Adrià del Besòs, Viladecans i Vilafranca del Penedès.

La labor del Servei Bibliogràfic de l’ONCE permet que es produeixin més de 7 milions de pàgines en braille, es dupliquin més de 120.000 CD d’àudio i s’adaptin més de 8.000 materials en relleu, gràcies a les 50.000 sol·licituds de persones cegues que es gestionen anualment. A més, la seva Biblioteca Digital compta amb gairebé 80.100 obres disponibles en diversos formats i llengües.

Comentarios
Multimedia Diari