AG PLANNING GOURMET, ingredients per al dia del teu casament

28 noviembre 2019 11:07 | Actualizado a 18 diciembre 2019 18:09
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Durant els preparatius d’un casament s’han de tenir en compte molts detalls, però sens dubte, un dels imprescindibles i que els convidats més valora és sempre la gastronomia. L’objectiu dels nuvis acostuma a ser el de sorprendre i a AG Planning en tenen molta experiència.

Aquesta empresa tarragonina, des de l’any 2011 impulsa el servei de catering AG Planning Gourmet. A través de la fusió de la cuina tradicional amb les últimes tendències gastronòmiques aconsegueix desenvolupar una proposta única que, sense oblidar els seus orígens, està a l’avantguarda del sector.

Durant els seus 16 anys de dedicació en l’organització d’esdeveniments i en la gestió d’espais, AG Planning s’adapta a les necessitats de cada celebració, assessorant i creant en tot moment de forma personalitzada. Actualment, organitza casaments i gestiona de forma directa el Castell de Tamarit i la Casa Joan Miret, tots dos amb cuines pròpies.

Espais privilegiats amb cuina pròpia

El Castell de Tamarit, construït al segle XIII i d'estil romànic, situat davant del mar i enmig d'una zona boscosa, es troba a 10 minuts de la ciutat de Tarragona. La seva situació fa que sigui un espai privilegiat, únic i màgic. Compta amb una sala principal diàfana amb capacitat fins a 300 comensals, així com una zona de còctel a l'aire lliure, zones reservades i aparcament.

Un indret diferent i situat al cor de Tarragona és la Casa Joan Miret que remunta el seu origen al 1859 i neix alhora que la Rambla Nova, convertint-se en un símbol de progrés i modernitat de l'època.

Avui, es presenta com un espai que evoca l'ambient de mitjans del segle XIX perfecte per celebrar qualsevol tipus d'esdeveniments. Compta amb quatre sales de diferents capacitats preparades per acollir reunions, sopars d'empresa, casaments o presentacions, entre altres. El jardí exterior és un altre dels seus grans atractius i es troba equipat amb una carpa d’una capacitat per a 160 persones.

Servei de catering en indrets singulars

AG Planning Gourmet també treballa com a proveïdor oficial en altres indrets singulars on ofereix servei de catering com ara el Castell Tallat, ubicat a Cabra del Camp (Alt Camp). Envoltat de natura i dotat de modernes instal·lacions, on destaquen uns jardins amb piscina i una gran sala de vidre amb l’aforament per a 280 convidats/des, aquest paratge aporta una bona combinació entre el passat i el futur. L’equip de l’organització s’ocupa de gestionar la gastronomia durant el dia de l’enllaç presentant una proposta amb opcions ben diverses tant en el format (tipus còctel o banquet) com en la temàtica.

Si es desitja fer la celebració en un entorn exclusiu, tant per a grups reduïts com nombrosos, una altra elecció és el Mas Groc. Una masia familiar construïda i ampliada durant segles a partir d’un molí fariner que data l’any 1532. En aquest espai, a més de gaudir d’una decoració personalitzada també es pot admirar els diferents racons naturals del mas, cadascun amb molta personalitat com són els boscos de pins, la plaça de les moreres, la piscina amb la gespa i els tarongers, entre d’altres. Es troba a pocs minuts tant de Reus com de Tarragona.

Per altra banda, si es prefereix un medi amb vistes a les vinyes i el mar, una alternativa són els Cellers Avgvstvs Forvm, que es troben al petit poble de Sant Vicenç de Calders. Es tracta d’un lloc ideal per realitzar casaments, però també tasts, formacions, presentacions de productes, celebracions privades, reunions d’empresa, wine&vinegar breaks, maridatges… per a petits col·lectius i fins a 110 persones. En definitiva, una finestra al Mediterrani que enamora i on AG Planning Gourmet ofereix el seu servei gastronòmic per a qualsevol esdeveniment que es desitgi.

Una de les darreres incorporacions en aquest gran ventall de propostes ha estat Mas Llagostera, una masia del segle XVII en un entorn rural del Penedès, que complementa la seva riquesa arquitectònica amb una gran quantitat de detalls i permet reimaginar la vida rural en el passat apropant-se a la cultura de la terra i el vi.

L'antiga pallissa de Mas Llagostera s'ha convertit en la sala idònia per a casaments, reunions familiars i d'amics, activitats per a empreses, i convencions oferint la possibilitat de gaudir d'un voltant fortament relacionat amb el camp i els seus fruits.

També el Port Calafat, actualment gestionat per Costa Daurada Experience i ubicat a l’Ametlla de Mar, permet fer cerimònies en un magnífic punt marítim davant de la platja. Proper al Golf de Sant Jordi és una de les zones més desconegudes i tranquil·les del nostre litoral.

El principal port de Calafat té una superficie d’uns 7.000m2, una sala per a 120 persones, a més d’una platja on hi ha una guingueta per a 120 persones i es poden realitzar activitats durant tot l’any.

A banda de tots aquests espais, si els protagonistes de l’esdeveniment, els nuvis, ho prefereixen, poden escollir-ne el que vulguin comptant amb AG Planning Gourmet, que s’ocuparà de gestionar la gastronomia en el format que es trïi (tipus aperitiu, còctel, banquet, etc).

Recentment, aquest servei de catering selecte ha estrenat una nova web visitable a www.agplanninggourmet.com des d’on es pot consultar tota la informació.

Comentarios
Multimedia Diari