Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Cars for Smiles

45 cotxes esportius de luxe, i de l'altra, nens i adolescents amb malalties greus, els quals per un dia es van convertir per tot un dia en copilots d'aquestes màquines.

Redacció

Whatsapp
Cal destacar la participació de personatges coneguts com Josef Ajram, Dani Clos o Xavier Foj.

Cal destacar la participació de personatges coneguts com Josef Ajram, Dani Clos o Xavier Foj.

L’event Cars for Smiles (organitzat per l'associació sense ànim de lucre que porta el mateix nom) que va tenir lloc dissabte passat a Montmeló amb uns protagonistes molt especials:

D’una banda, 45 cotxes esportius de luxe, i de l'altra, nens i adolescents amb malalties greus, els quals per un dia es van convertir per tot un dia en copilots d'aquestes màquines.

La jornada va començar a l'Hotel Fairmont Juan Carlos de Barcelona des d'on pilots i copilots van sortir conjuntament fins al circuit de Catalunya, on van tenir la oportunitat de fer uns sprints a la recta i donar unes voltes al traçat GP. Només de veure les cares de felicitat que portaven va ser un regal, que van valorar especialment les famílies dels joves, que també van poder assistir a la jornada com a espectadors.

Posteriorment es va tornar a l’Hotel, on es va tancar la jornada amb entrega de regals als joves copilots.

El nivell de cotxes va ser excepcional, i també cal destacar la participació de personatges coneguts com Josef Ajram, Dani Clos o Xavier Foj.

Hi col·laboren l'hospital St Joan de Deu i Hospital Clínic. També hi participen com a sponsors diferents empreses que donen suport a la causa.

Temas

  • MOTOR

Comentarios

Lea También