El grup tarragoní Secondtrast presenta el videoclip del seu primer single

El seu nou treball discogràfic sortirà a la venta aquesta tardor

19 mayo 2017 15:40 | Actualizado a 19 mayo 2017 15:40
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Secondtrast, un grup de reggae tarragoní, va presentar aquest dimarts el videoclip del primer seu primer single Tan Bé del nou treball discogràfic, un disc que sortirà a la venta la pròxima tardor. 

Secondtrast va guanyar l’edició 2016 de Lagata Festival Reggae Talentos, un guardó que ha permès l’enregistrament dels nous temes a l’estudi Lacasaia de la música (a Yeste, Osca) . 

Després del premi obtingut al Reussona de l’any 2012 i de dues gires plenes d’energia So good i Action, molt ben valorades, ara es llancen a una producció més elaborada amb el suport professional del segell discogràfic Coopula Edit.

Els 9 components del grup, nascuts al Camp de Tarragona, fa mesos que preparen aquest treball, que està produït per Xavi Vallverdú i que es troba ja en fase de masterització.

A més, també treballen en la nova gira d’aquest estiu que, amb el nom "Vida" presentarà algun dels temes del nou treball, temes ja habituals en el grup i altres produccions. La posada en escena de la gira vol transmetre les vivències del grup amb un rerefons més íntim i personal amb ritmes del més pur reggae i ska.

 

Comentarios
Multimedia Diari