Ada Colau es reuneix amb Pablo Iglesias durant una hora a l'Ajuntament

L'alcaldessa de Barcelona i el líder de Podem han hagut de ser rescatats després de 20 minuts tancats a l'ascensor

19 mayo 2017 22:28 | Actualizado a 22 mayo 2017 18:03
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

L'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, s'ha reunit aquest divendres amb el secretari general de Podem, Pablo Iglesias, en la primera reunió pública de la nova alcaldessa amb un líder polític des que va accedir al càrrec. Colau ha rebut Iglesias a la porta principal de l'Ajuntament i s'hi ha reunit durant aproximadament una hora al despatx. L'anècdota ha arribat a la sortida, quan tots dos, acompanyats pels tinents d'alcalde Gerardo Pisarello i Jaume Asens i per persones de l'equip d'Iglesias, s'han quedat tancats a l'ascensor. Ells mateixos ho han narrat en to còmic a través de Twitter i fins i tot han penjat diverses imatges. Al cap de 20 minuts han estat rescatats per treballadors de l'Ajuntament.

 

Ni Colau ni Iglesias han volgut atendre els mitjans després de la reunió i l'episodi de l'ascensor s'ha fet viral tant a les xarxes com entre els periodistes que els esperaven a la sortida. El líder de Podem ha publicat diverses imatges al seu compte de Twitter en què se'ls veu rient mentre esperen a ser rescatats. "Tancats amb Ada Colau i el seu equip en un ascensor de l'Ajuntament. Amb això el Polònia farà meravelles", ha escrit al costat d'una de les fotografies.

 

Un cop resolt l'incident també s'han fotografiat amb els treballadors de l'Ajuntament que els han rescatat. "Rescatats gràcies als treballadors de l'Ajuntament", ha piulat Iglesias al costat de la imatge. El líder de Podem ha sortit sol de l'Ajuntament i, tot i no fer declaracions sobre el contingut de la reunió, ha ironitzat amb què "mai" s'havia quedat tancat a l'ascensor amb un altre polític.

 

La reunió amb Colau ha estat l'últim acte de la ruta per Catalunya que ha fet Pablo Iglesias els dos darrers dies per Catalunya. Aquest mateix matí s'havia reunit només a uns centenars de metres de distància de l'Ajuntament amb els coordinadors nacionals d'ICV, Joan Herrera i Dolors Camats, per explorar l'acord de confluència que els dos partits tancaran de cara al 27-S.

 

Badalona va ser el centre d'operacions d'Iglesias aquest dijous que també va passar fugaçment per Barcelona per participar en la inauguració d'unes jornades organitzades per Podem. A Badalona es va reunir amb la nova alcaldessa, Dolors Sabater, i posteriorment va protagonitzar un míting multitudinari a la plaça del Gran Sol.

Comentarios
Multimedia Diari