Detingut un sanitari per haver deixat en coma un pacient

Segons informà la policia autonòmica, l'auxiliar de l'Hospital Arnau de Vilanova de Lleida va ser detingut dijous i passarà avui a disposició del jutge acusat de temptativa d'homicidi i intrusisme professional

19 mayo 2017 19:34 | Actualizado a 21 mayo 2017 20:38
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Els Mossos d’Esquadra han detingut un auxiliar d’infermeria de l’Hospital Arnau de Vilanova de Lleida per haver subministrat indegudament un medicament a un pacient que estava ingressat al servei d’urgències i deixar-lo en coma. Segons informà la policia autonòmica, l’auxiliar va ser detingut dijous i passarà avui a disposició del jutge acusat de temptativa d’homicidi i intrusisme professional, ja que no estava dins de les seves funcions subministrar medicaments als pacients.

Els fets van passar el 4 de gener, quan el pacient, de 75 anys, estava a urgències a causa d’uns problemes digestius. La dona del malalt va abandonar un moment el box i, quan va tornar, va veure com l’auxiliar li posava una injecció al seu marit. El sanitari li va explicar que el malalt s’havia posat nerviós i que li administrava un calmant, després de la qual cosa l’auxiliar va abandonar ràpidament el lloc.

Poc després, el pacient va començar a treure espuma per la boca i, malgrat la intervenció dels metges, va quedar en coma, estat del qual va poder sortir al cap d’uns dies. Va ser el mateix Hospital Arnau de Vilanova qui va denunciar l’auxiliar, que està suspès d’ocupació i sou.

 

Comentarios
Multimedia Diari