Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

L'empresa de Montblanc Kriskadecor obre una seu de 1.000 m2 a Arizona

La companyia, fundada a la Conca de Barberà el 1926 com a fabricant de cadena metàl·lica, ha participat en la decoració de les oficines de Google, entre altres

ACN

Whatsapp
Imatge d'arxiu del pavelló d´Equador revestit per les cortines de Kriskadecor. FOTO: AJ. MONTBLANC

Imatge d'arxiu del pavelló d´Equador revestit per les cortines de Kriskadecor. FOTO: AJ. MONTBLANC

L'empresa catalana Kriskadecor, de Montblanc, ha obert una oficina de 1.000 m2 a Arizona (Phoenix) per consolidar la seva presència als Estats Units i introduir-se a Mèxic i al Canadà. L'obertura de la filial -que compta inicialment amb un equip de 4 persones dedicades a la producció, venda, disseny i logística- ha comptat amb el suport d'ACCIÓ, l'agència per a la competitivitat de l'empresa de la Generalitat. És la primera filial a l'exterior que obre la companyia, que ha treballat en la decoració de les oficines de Google i Paypal a Califòrnia, la de l'hotel Novotel a Times Square i l'aeroport de Nova York, entre altres. L'empresa, fundada el 1926, es dedica a la fabricació de material tèxtil metàl·lic per a projectes arquitectònics i decoratius, i està especialitzada en el disseny i producció de projectes personalitzats amb estructures fixes i mòbils per a tot tipus de sectors, ja sigui en l'àmbit de la restauració, les oficines o els espais públics.

Amb l'obertura de la nova seu, l'empresa fa un pas més en la seva expansió als Estats Units, que va començar el 2001 amb un estudi de mercat a càrrec de l'oficina d'ACCIÓ a Miami. Segons el director comercial de Kriskadecor, Josep Maria Sans, "aquesta implantació als Estats Units és una gran oportunitat i al mateix temps un repte per seguir la nostra trajectòria de creixement empresarial guanyant presència en un territori amb tan potencial com el nord-americà". Sans ha assegurat que aquest pas endavant permetrà a la companyia afrontar el futur generant "noves oportunitats de negoci" i "consolidar la marca a nivell global". 

Kriskadecor també ha estat responsable en alguna edició de la decoració de l'escenari de la cerimònia dels Òscar a Los Angeles i de l'atrezzo de diverses pel·lícules de Hollywood. Actualment un 70% de la facturació de l'empresa prové de les vendes a l'exterior, principalment als Estats Units, Gran Bretanya, Alemanya, Singapur i Japó. També han participat en projectes a Nova Zelanda. 

Les filials de les empreses catalanes 

L'oficina de Kriskadecor a Arizona és una de les 8.300 filials que tenen actualment les empreses catalanes a l'exterior. Segons dades d'ACCIÓ, estan establertes a 131 països i pertanyen a 3.150 empreses del nostre país. Principalment són dels sectors químic, maquinària i equips, construcció i financer i assegurances, i estan establertes majoritàriament a Portugal, França, Mèxic, els Estats Units i Brasil. De fet, una de cada cinc de les empreses catalanes que exporten regularment està implantada a l'exterior.

Temas

  • ECONOMÍA

Comentarios

Lea También