Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Més de 200 persones faran la selectivitat per a majors de 25 anys a Tarragona

Demà es realitzaran els exàmens de la fase general i el proper 7 de maig els de la fase específica per als més grans de 25

EFE

Whatsapp

Un total de 3.021 persones faran les Proves d'Accés a la Universitat (PAU) per a persones de més de 25 i 45 anys, que tindran lloc els dissabtes 30 d'abril i 7 de maig, ha informat la Secretaria d'Universitats i Investigació en un comunicat.

Per demarcacions, a les de més de 25 anys s'han matriculat 1.994 persones a Barcelona, 214 a Tarragona, 103 a Lleida i 285 a Girona; i en les de més de 45, 325 a Barcelona, 37 a Tarragona, 14 a Lleida i 49 a Girona.

La selectivitat començarà amb els exàmens de la fase general i el 7 de maig es realitzaran les proves de la fase específica, ja només per a estudiants de més de de 25 anys, en les quals s'han matriculat 2.596 persones --2.430 el 2015--.

Les PAU per a persones de més de 45 anys, en les quals s'han matriculat 425 persones --381 el 2015--, són per a persones que volen iniciar els estudis i no tenen cap titulació per accedir a la universitat per altres vies ni poden acreditar experiència laboral o professional.

Aquesta prova d'accés consta de tres exàmens: un comentari de text, llengua catalana i llengua castellana, i els aspirants que la superin també han de passar una entrevista personal.

Com a novetat, aquest any hi haurà un sol tribunal on s'examinaran els candidats matriculats a la Universitat de Barcelona (UB), la Politècnica de Catalunya (UPC), la Pompeu Fabra (UPF), la Ramon Llull (URL), l'Oberta de Catalunya (UOC), la de Vic (UVic-UCC), la Internacional de Catalunya (UIC) i l'Abat Oliba (UAO) CEU.

A la resta de territori, s'han ubicat tribunals a Lleida, Girona, Tarragona i Manresa, habilitats per la Universitat de Lleida (UdL), la de Girona (UdG), la Rovira i Virgili (URV), i la UOC.

Els resultats es publicaran el 24 de maig, i els interessats podran descarregar-se el certificat de notes en el mateix moment de la consulta.

Temas

  • CATALUNYA

Comentarios

Lea También