Troben amb vida a sis persones sepultades per l'allau de neu a l'hotel d'Itàlia

Els efectius de rescat han aconseguit localitzar els supervivents, però encara no han pogut treure'ls

19 mayo 2017 16:40 | Actualizado a 19 mayo 2017 16:40
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Un mínim de sis persones han estat trobades amb vida aquest divendres pels serveis d'emergència a l'hotel Rigopiano, a la regió dels Abruços, que va quedar enterrat per una allau de neu la matinada de dimecres a dijous, segons informen els mitjans italians.

Els efectius de rescat han aconseguit localitzar els supervivents, però encara no han pogut treure'ls. Per ajudar en les tasques s'ha demanat l'enviament de cinc helicòpters dels bombers que es troben en Pescara perquè portin mantes i un altre material per al rescat.

Els equips de rescat havien aconseguit recuperar dijous quatre cossos de l'hotel i els bombers havien informat que no semblava haver senyals de les prop de 30 persones que estaven a l'allotjament en el moment que es va produir l'allau, ocasionada per la sèrie de tremolors que van sacsejar el centre d'Itàlia des de dimecres.

D'altra banda, l'agència ANSA ha informat que s'ha trobat aquest divendres el cos sense vida d'un home que havia desaparegut a Campotosto, a la província de L'Aquila, copejada pels terratrèmols de dimecres.

Ve de: 'Muchos muertos' en un hotel de Italia sepultado por un alud de nieve

Comentarios
Multimedia Diari