Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Violada una jove catalana després d'una festa popular a Munic

La noia tornada d'una festa cap a l'hotel en el qual s'allotjav,a quan va ser atacada per darrere per un desconegut

Agències

Whatsapp
Vias del tren a su paso por el municipio de Hallbergmoos

Vias del tren a su paso por el municipio de Hallbergmoos

La Policia alemanya està buscant dos homes d'origen presumptament àrab en relació a la violació de la que va ser víctima una jove catalana de 26 anys després d'una festa popular als afores de la ciutat alemanya de Munic, segons ha informat aquest dilluns la Policia de Munic.

La jove havia assistit a una festa el dissabte a la nit en la localitat d'Hallbergmoos, situada uns 25 quilòmetres al nord de Munic. Allà va conversar amb dos homes d'aspecte àrab, que van acabar enfadant-se. Amics de la catalana van sortir en la seva defensa i els dos es van disculpar i es van anar, segons relata la Policia.

Més tard, entre la mitjanit i les 2.00 hores, la jove catalana va emprendre el camí de retorn cap a l'hotel en el qual s'allotjava, prop de l'aeroport de Munic, quan va ser atacada per darrere per un desconegut i va ser violada.

Diverses hores van transcórrer fins que va ser descoberta amb un quadre d'hipotèrmia per un home que havia sortit a córrer per la zona. El corredor va alertar els serveis d'emergències, que la van traslladar a un hospital.

La Policia busca als dos homes de la festa, però no se sap si efectivament estan relacionats amb el delicte. Segons les descripcions de testimonis, tenien aspecte àrab i parlaven un idioma que sonava com l'àrab. Un d'ells xampurrejava una mica d'alemany i d'anglès.

La Policia busca també testimonis que puguin aportar dades del succeït tant a la festa popular com en el lloc dels fets.

Temas

Comentarios

Lea También