Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Más de Opinion

Adrio

A mi em va operar del menisc. «Mañana saldrás andando de la clínica», em va dir 24 hores després de la intervenció. I així va ser (amb crosses)

Josep Ramon Correal

Whatsapp

Ha mort a Barcelona el doctor González Adrio. Cal tenir una mica de memòria històrica blaugrana per valorar tot el que va representar per al barcelonisme aquest traumatòleg gallec que també va ser jugador de bàsquet amb l’Espanyol, el Reial Madrid, el Barça i el simpàtic Picadero, on es va retirar l’any 1959. González Adrio va tornar l’esperança als culers després que Andoni Goikoetxea fes aquella entrada delictiva que va destrossar el turmell de Maradona. «Doctor, podré tornar a jugar?», li va preguntar afligit el Pelusa. «Sí, per descomptat», respongué el cirurgià. Cruyff, Schuster, Migueli, Koeman i molts d’altres esportistes van confiar en González Adrio. Puc donar fe de la confiança que transmetia. A mi em va operar del menisc. «Mañana saldrás andando de la clínica», em va dir 24 hores després de la intervenció. I així va ser (amb crosses). És miraculós el poder curatiu dels metges que transmeten convicció.

Temas

Comentarios