Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Ara els papers de Panamà... i després?

Whatsapp

Certament qui signa qualsevol document és el responsable. Per què s’amaguen el cineasta Almodóvar o ha de dimitir el ministre Soria? També hi ha un grapat més de personatges que estaven relacionats amb els papers de Panamà. I encara llegirem més notícies sobre diners evadits del país.

Una antiga llegenda oriental diu que l’emperador Kublai-Khan, fundador de la dinastia Yuan, va descobrir amb l’ajuda d’un guerrer croat d’Occident com governadors provincials robaven diners i encara feien xantatge els pobres camperols com ara extorsiona Manos Limpias. En tots dos casos els van delatar la signatura de certs pergamins. Però l’emperador decretà a la seva majestuosa ciutat de Xanadú l’execució dels corruptes. Aquí no els castiguem i només acceptem dimissions mentre els diners no tornen. Hem d’esperar antics temps perquè retorni la veritable justícia?

Xavier Parera

(Llicenciat en Geografia i Història)

Temas

  • CARTAS AL DIRECTOR

Comentarios

Lea También