Benvolgut alcalde Ballesteros

L’única reserva d’habitatges prevista a la platja Llarga estava inclosa al Pla General, aprovat por vostès l’any 1983
 

08 marzo 2021 22:00 | Actualizado a 09 marzo 2021 11:44
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Vagi per davant, un cop més, que no tinc cap intenció en entrar en un debat amb vostè. El que reiteradament li he demanat és que quan vulgui referir-se a actuacions meves o de companys del consistori en el qual vaig tenir l’honor de col·laborar com a alcalde, ho faci amb exactitud i no amb especulacions o invencions. Així de senzill.

És més, considero que durant els anys que ha estat alcalde (2007- 2019) ha acumulat prou material com per fer valoracions relacionades amb les seves pròpies promeses electorals. I estic segur que fins i tot en trobarà alguna de positiva.

Una altra cosa és que vostè, per justificar-se, hagi de retrocedir fins abans de l’any 2007. Li demano que, si ho fa, sigui amb exactitud perquè en cas contrari obtindrà resposta.

Sàpiga el següent, breument:

1. Certament, ha tingut molt de temps per respondre. Suposo que el necessari per tractar de recercar arguments d’uns fets de fa setze o disset anys per sostenir el que no és més que una ficada de pota creada per vostè i generar una polèmica absolutament artificial. Repeteixo, es va equivocar.

2. Vostè pot haver llegit el que vulgui o potser li pot interessar treure noms de persones i gestions que no vénen al cas, però la realitat és que el que es va dibuixar per part de la Jefatura de Costas a la platja Llarga amb coordinació amb l’àrea d’Urbanisme i l’entitat ecològica Gepec va ser un passeig de sauló (arenisca) amb la incorporació de llums a terra ecològiques i unes palmeres, tancat al trànsit de vehicles motors i absolutament respectuós amb la preservació de l’entorn i les dunes existents. Efectivament, es va donar a conèixer com a passeig perquè era un passeig. No és difícil d’entendre. I d’això en pot donar fe la mateixa Jefatura de Costas, que és la que va redactar l’estudi.

3. Per cert, no m’acaba d’explicar on va veure els habitatges de la platja Llarga que, segons vostè, anaven al projecte. Permeti’m que li digui que no deixa de ser una altra elucubració seva amb un interès deslleial per la seva banda. Li torno a repetir, l’única reserva d’habitatges prevista en aquell territori estava inclosa al Pla General, aprovat per vostès l’any 1983.

4. El passeig no es va realitzar, efectivament, per qüestions veïnals. Però li he de recordar que va ser el meu consistori qui va deixar córrer aquella millora urbana del 2003. Tampoc crec que sigui gaire difícil d’entendre que les eleccions del 2004 les va guanyar CiU. És a dir, tot i que teníem quatre anys per davant, no es va insistir més en aquell projecte.

Rebi una cordial salutació.

Joan Miquel Nadal: Advocat i exalcalde de Tarragona.

Comentarios
Multimedia Diari