Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Más de Opinion

Pel progrés de Salou

Salou necessita un govern responsable, proper al ciutadà i als seus problemes

Pere Granados

Whatsapp

En els pròxims 4 anys, Salou ha de tornar a fer un salt endavant que ha de suposar un increment de la qualitat de vida i del benestar de les persones i famílies; i un nou període de grans transformacions que han d’impulsar la nostra economia i generar nous llocs de treball pels salouencs i salouenques. I per això oferim un programa de propostes, de projectes i d’idees que volem compartir amb els ciutadans, perquè dissenyen el futur de Salou i són el nostre compromís i el nostre contracte amb la societat salouenca per impulsar el progrés de la ciutat.

En els darrers anys s’ha treballat molt, però encara queda molt per fer. I per això treballarem amb il·lusió i energia per un Salou de les persones i per un Salou actiu tot l’any, amb una suma de projectes estratègics de ciutat que impulsaran una millora del benestar social i l’estat dels serveis del municipi, que estem segurs situaran Salou al capdavant de les ciutats més modernes i dinàmiques.

I apostem sobretot per captar i dinamitzar els sectors econòmics, perquè d’aquesta forma afavorim l’ocupació i aconseguim també més ingressos pel municipi, que destinarem a un model de «ciutat social», amb baixada d’impostos, amb ajuts econòmics als col·lectius, i amb projectes i ajuts a la formació i a l’emprenedoria.

I per fer tot això possible. Salou necessita un govern responsable, proper al ciutadà i als seus problemes i necessitats; eficaç, honest i transparent en la seva gestió, i que serveixi als interessos generals amb una actitud oberta i integradora de la pluralitat. I per aquest motiu diem que el nostre projecte de ciutat és l’únic representatiu de tota la societat i de la diversitat de sensibilitats; i per tant l’únic capaç de rellançar un Salou de tots i millor per a tothom.

Per això poso a disposició dels salouencs i salouenques aquests projectes de futur i de progrés, convidant-los a sumar esforços per fer-lo realitat.

Temas

  • OPINIÓN & BLOGS

Comentarios

Lea También