Whatsapp Diari de Tarragona
  • Para seguir toda la actualidad desde Tarragona, únete al Diari
    Diari
    Comercial
    Nota Legal
    • Síguenos en:

    Bones perspectives d’inici de temporada

    12 marzo 2024 13:27 | Actualizado a 12 marzo 2024 14:00
    Mònica Just
    Participa:
    Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
    Comparte en:

    Sembla que anem per bon camí i que el ritme de reserves per aquesta Setmana Santa és positiu. Tradicionalment, són les dates que marquen l’inici de la temporada turística a casa nostra.

    I aquest any l’objectiu és ben clar: tornar definitivament a les xifres prèvies a la pandèmia, és a dir, a les de 2019. Segons els empresaris del sector, aquesta setmana que tot just acabem de començar ha de ser clau per poder tenir una radiografia més clara de les perspectives d’ocupació d’enguany en una Setmana Santa que cau aviat dins del calendari.

    Tenim la sort que a casa nostra hi ha molts atractius i que el turisme de proximitat conviu amb els visitants procedents d’altres països. Perquè ja fa anys que va quedar enrere el concepte de sol i platja. Tenim paisatges espectaculars, tant d’interior com de costa, i ciutats amb propostes de diferents tipologies.

    També una variada oferta de turisme esportiu; turisme cultural, familiar, rural, paisatgístic o patrimonial. No és poca cosa. Si fem un còctel i li sumem PortAventura i una oferta gastronòmica de primer nivell, sembla que el punt de partida ens jugui a favor. A veure si les dades acompanyen.

    Comentarios
    Multimedia Diari