Whatsapp Diari de Tarragona
 • Para seguir toda la actualidad desde Tarragona, únete al Diari
  Diari
  Comercial
  Nota Legal
  • Síguenos en:

  Combregar a la mà

  01 marzo 2024 21:06 | Actualizado a 02 marzo 2024 14:00
  Josep Ramon Correal
  Participa:
  Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
  Comparte en:

  El meu amic monjo de Montserrat Josep Miquel Bausset em fa arribar escandalitzat l’enllaç d’un programa de televisió per internet titulat La Sacristia de la Vendée en el qual una colla de capellans integristes difonen les seves idees sobre la doctrina catòlica. En el darrer programa de febrer el P. Gabriel Calvo Zarraute, el P. Juan Manuel Góngora @patergongora, el P. Rodrigo Menéndez Piñar, el P. Roylan Recio, el P. Francisco Torres, el P. Francisco José Delgado, P. Charles Murr i el P. Juan Razo comencen la tertúlia amb el desig unànime que el Papa Francesc es retrobi aviat a l’altre món amb els seus antecessors. Inaudit.

  «Yo también rezo mucho por el Papa para que se pueda ir al cielo cuanto antes». Ho va dir un capellà en un programa religiós per internet

  El tema central, però, era La comunión en la mano, una pràctica que els capellans contrarevolucionaris consideren un «abús litúrgic». Els missadients propugnen rebre la comunió de genolls, a la boca i amb patena per evitar que caiguin a terra partícules de l’hòstia. Segons els tertulians, hi ha esglésies en les quals, de tantes engrunes de pa d’àngel que hi ha al sòl, l’aspiradora de la neteja «és el segon tabernacle del temple».

  Comentarios
  Multimedia Diari