Whatsapp Diari de Tarragona
Para seguir toda la actualidad desde Tarragona, únete al Diari
Diari
Comercial
Nota Legal
  • Síguenos en:

Els cines Monterrosa busquen destí

26 abril 2024 20:06 | Actualizado a 27 abril 2024 07:00
Mònica Just
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Tanca Intersport a Reus i a Tarragona. La política ens ha donat una setmana intensa i plena de notícies. Però el que sé segur és que, almenys per als reusencs, el tancament de la botiga del Raval de Jesús és el titular de la setmana.

Perquè no parlem només d’un comerç, sinó d’un edifici històric, els antics cinemes Monterrosa. I tot això passa en ple cor de la ciutat més comercial de la nostra estimada àrea metropolitana. Els cinemes van tancar l’any 1985 i l’immoble va iniciar una nova etapa, virant cap al vessant comercial.

Durant molts anys, va ser seu d’una gran botiga de Zara, fins que la cadena va decidir tancar i anar-se’n cap a La Fira Centre Comercial. Allà, però, fa anys que ja no hi és. Inditex va decidir marxar de Reus i concentrar-se en altres ciutats com Tarragona.

El 2018 semblava que els antics cinemes iniciaven una nova etapa amb l’obertura d’una cadena comercial que semblava tenir futur: In·usual. Però tampoc va funcionar. I Intersport era la darrera aposta. Va obrir l’any 2018 i ara feia temps que estava en declivi.

A Tarragona, la botiga era més petita però també és un local maleït. Estarem atents a propers capítols.

Comentarios
Multimedia Diari