Whatsapp Diari de Tarragona
Para seguir toda la actualidad desde Tarragona, únete al Diari
Diari
Comercial
Nota Legal
  • Síguenos en:

Pell de gallina i molts interrogants pendents

23 febrero 2024 19:57 | Actualizado a 24 febrero 2024 14:00
Mònica Just
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Fets com el fatal incendi de València posen sobre la taula molts interrogants. Plorem la fatalitat. Fem números amb víctimes mortals i busquem responsables de tot el que ha passat.

Estan en qüestió moltes coses. Parlem de materials, de mesures preses encertades o desancertades, demanem opinió a experts i intentem posar el focus en una qüestió que va molt més enllà.

Intentem buscar una explicació lògica. La investigació avança, les tasques de rescat també evolucionen i el nombre de xifres segueix en agument. Se’ns posa la pell de gallina i ens vénen moltes pors al cap. Pors de poder-nos trobar en una situació similar en qualsevol moment. Per què els ha tocat a ells? Es dirimiran les responsabilitats pertinents? Què ha passat exactament?

Els testimonis fan posar la pell de gallina, les imatges són espectacularment esfereïdores i la por que el número de morts es dispari més i més ens té amb el cor encongit. Recordem casos d’incendis passats a casa nostra amb víctimes mortals i continuem intentant buscar-hi explicacions.

Tot necessita temps. Però hi ha pressa per culminar el rescat, refer ferides, aclarir què ha passat i dirimir responsabilitats.

Comentarios
Multimedia Diari