Whatsapp Diari de Tarragona
  • Para seguir toda la actualidad desde Tarragona, únete al Diari
    Diari
    Comercial
    Nota Legal
    • Síguenos en:

    Dictadura del funcionariat

    20 abril 2024 20:32 | Actualizado a 21 abril 2024 07:00
    Josep Ramon Correal
    Participa:
    Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
    Comparte en:
    Les relacions entre l’Ajuntament de Tarragona i la Generalitat no són fluides ni quan eren
    del mateix partit.
    Culpen el funcionariat

    Fa mesos que la Generalitat va anunciar la intenció de recuperar l’edifici de la comissaria dels Mossos d’Esquadra de les Gavarres, en desús des de fa tretze anys quan es va estrenar la seu policial de Campclar. El projecte, que ha de servir per encabir l’ampliació d’agents destinats a Tarragona, està encallat per tràmits burocràtics de les administracions públiques, explica un reportatge de Carla Pomerol.

    Resulta que l’edifici de les Gavarres és propietat de la Generalitat, però el terreny que ocupa és de l’Ajuntament, que el va cedir per fer la comissaria. La tramitació del paperam per legalitzar l’operació fa mesos que dona tombs pels despatxos funcionarials.

    El problema és greu perquè no és l’únic cas que per culpa dels enrevessats tràmits administratius i les deficients relacions entre institucions no hi ha manera de resoldre res.

    Un veterà polític, que coneix bé el batibull de les administracions, em diu que en l’Ajuntament de Tarragona el funcionariat «ha compactat». El massís burocràtic ha esdevingut una irreductible dictadura del funcionariat.

    Comentarios
    Multimedia Diari