Whatsapp Diari de Tarragona
Para seguir toda la actualidad desde Tarragona, únete al Diari
Diari
Comercial
Nota Legal
  • Síguenos en:

Brindis amb Coca-cola

26 enero 2024 21:36 | Actualizado a 27 enero 2024 14:00
Josep Ramon Correal
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Recordo que quan vaig començar al periodisme al Diario de Lérida, fa més de 50 anys, cada 24 de gener venien unes hostesses a la Redacció i ens convidaven a una coca-cola amb algun entreteniment de clofoll per picar. A tots els diaris on he estat he vist repetit aquest costum. La gentilesa de l’empresa ha tingut adaptacions als nous temps. Ara no només ens ofereixen Coca-cola, sinó també d’altres refrescos i begudes amb els quals l’empresa complementa l’oferta.

Una tradició que es manté amb gran fidelitat és la invitació que cada any fa Coca-cola als periodistes el dia del seu patró, sant Francesc de Sales

D’aquesta ancestral relació entre Coca-cola i els periodistes allò que crida més l’atenció és que en tot aquest temps no hi ha hagut cap informador que hagi aconseguit esbrinar el secret de la fórmula de la Coca-cola. No hi ha hagut ni una filtració sobre la combinació magistral que va idear el farmacèutic John Pemberton l’any 1886 com un xarop i que el comptable Frank Mason Robinson va convertir en marca de beguda amb un logotip encara vigent. Ningú ha obtingut el que seria l’scoop més gran de la història. A vegades, els periodistes tenim la notícia als morros i ni l’olorem.

Comentarios
Multimedia Diari