Whatsapp Diari de Tarragona
  • Para seguir toda la actualidad desde Tarragona, únete al Diari
    Diari
    Comercial
    Nota Legal
    • Síguenos en:

    Celebrar la vida i l’amor

    08 abril 2024 19:18 | Actualizado a 09 abril 2024 07:00
    Josep Ramon Correal
    Participa:
    Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
    Comparte en:

    Tothom ha estat alguna vegada en un concert de música, tothom haurà visitat una exposició o una mostra de joies i, fins i tot, últimament, haurà gaudit d’un tast de vins. Però fer les tres coses alhora és un privilegi que només van gaudir el més d’un centenar de persones que dissabte van omplir el Celler de Vila-seca, un equipament cultural de luxe, únic a Catalunya.

    Els alumnes de l’Escola d’Art i Disseny de la Diputació de Tarragona són els protagonistes de l’exposició El primer tast, una mostra de creacions basades en el món de la vitivinicultura. Com diu la comissària de l’exposició, Vanessa H. Sánchez, el vi i les joies estan fets «per celebrar la vida i per celebrar l’amor».

    És possible fusionar joies, música i vi? El Celler de Vila-seca demostra que els camins de l’art són inescrutables

    La millor manera de submergir-se en aquesta sensació és, envoltat de belles birimboies, fer un tast de cava Abernats pur gran reserva i després assaborir un Romanço 2022, un Pedregar de Succés i un 3 de Bàrbara Forés.

    Vam acabar picant de mans les cançons del grup de Guillem Anguera i el seu acordió diatònic. La millor manera d’arrodonir la celebració de la vida i de l’amor.

    Comentarios
    Multimedia Diari