Whatsapp Diari de Tarragona
  • Para seguir toda la actualidad desde Tarragona, únete al Diari
    Diari
    Comercial
    Nota Legal
    • Síguenos en:

    Galeria d’Art la Catedral

    23 marzo 2024 19:07 | Actualizado a 24 marzo 2024 07:00
    Josep Ramon Correal
    Participa:
    Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
    Comparte en:

    Tarragona, sempre tan criticada per la manca d’oferta cultural, té de tant en tant, iniciatives davanteres. És el cas de la caparrada micènica que ha tirat endavant l’enginyer expert en seguretat nuclear Enric Batalla, col·leccionista i amant de l’art que ha decidit benauradament posar la seva riquesa artística al servei de la ciutat.

    Ha costat cinc anys poder inaugurar la Galeria d’Art la Catedral, gràcies a un acord amb l’Arquebisbat que ha permès donar vida a la Casa del Cambrer de doble accés, tant pel Pla de la Seu com pel carrer de la Mare de Déu del Claustre.

    Tarragona acaba d’estrenar un nou espai cultural a la Casa del Cambrer que és una bombonera artística: la Galeria d’Art la Catedral

    Per començar, podem veure una part dels fons de dos centenars d’obres de la col·lecció privada d’Enric Batalla i l’exposició 18 pintors actuals de Tarragona, entre els quals figura Josep Maria Rosselló, l’artista tarragoní més cotitzat. Rosselló es felicita per la nova galeria, però no amaga el seu pessimisme inveterat respecte a l’empenta creativa de la ciutat.

    Enric Batalla el vol desmentir exposant també obra de Lucas Batalla, Nora Roselló i Xènia Sánchez, tres pintors d’entre nou i onze anys.

    Comentarios
    Multimedia Diari