Whatsapp Diari de Tarragona
  • Para seguir toda la actualidad desde Tarragona, únete al Diari
    Diari
    Comercial
    Nota Legal
    • Síguenos en:

    L’increïble cas de l’agulla

    16 abril 2024 20:24 | Actualizado a 17 abril 2024 07:00
    Josep Ramon Correal
    Participa:
    Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
    Comparte en:

    Ningú no s’explica com és possible que una agulla amb la qual el dentista va anestesiar una nena per curar-li una càries va fer cap al cervell de la menor.

    Gairebé tan inexplicable és l’habilitat dels neurocirurgians de l’hospital Sant Joan de Déu José Hinojosa i Josep Rubio que van aconseguir extreure l’objecte de dins de la cavitat cerebral sense causar danys col·laterals en la intervenció.

    La maniobra quirúrgica va ser de tanta complexitat i de tanta precisió que la vintena de persones que estaven al quiròfan per assistir a la intervenció van irrompre en aplaudiments quan els neurocirurgians van enxampar amb les pinces l’agulla maleïda.

    El prodigi quirúrgic d’extreure una agulla de dentista que s’havia allotjat en el cervell d’una nena està donant la volta al món

    Malgrat l’aprehensió que el cas provoca, els metges s’ha apressat a dir que no s’ha de deixar d’anar al dentista per aquest incident ni s’ha de tenir por a posar anestèsia als nens.

    Ens quedaríem més tranquils si també ens garantissin que incidents similars no tenen res a veure amb el fet que actualment a Espanya no és necessari cursar la carrera de medicina general per exercir com a dentista. Basta el grau d’Odontologia.

    Comentarios
    Multimedia Diari