Whatsapp Diari de Tarragona
  • Para seguir toda la actualidad desde Tarragona, únete al Diari
    Diari
    Comercial
    Nota Legal
    • Síguenos en:

    La caiguda del robot

    21 marzo 2024 18:47 | Actualizado a 22 marzo 2024 07:00
    Josep Ramon Correal
    Participa:
    Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
    Comparte en:

    És el que va passar al saló Alimentària de Barcelona quan el programa Els Matins de TV3 es disposava a fer un directe per demostrar com un robot cambrer atén una clienta.

    L’humanoide rep la comensal en català, li pregunta per quantes persones ha de ser la taula i quan es disposa a desplaçar-se cap al menjador no detecta un esglaó i cau de trompis entre l’astorament general.

    No cal dir que el vídeo de l’aterrada del robot es va fer viral de forma immediata. Prou que ho lamentaven les periodistes del programa de TV3. Tots els esforços per emetre un contingut de qualitat i allò que arrasa entre els espectadors és una morrada.

    Els humans tenim la curiosa reacció d’esclatar a riure quan algú cau de lloros. Era de preveure que, si cau un robot, també ens en fotem

    Ha passat en segon pla la utilitat que tindrà l’invent per la manca de cambrers. No té importància que ens puguem adreçar a un mestre-sala en català, fet cada vegada més exòtic. Allò que domina és l’entrepussada de l’enginy.

    Espero que els inventors programin els nous humanoides amb més sensibilitat que el seu mirall de carn i os i que quan algú caigui pla no li facin xixines.

    Comentarios
    Multimedia Diari