Whatsapp Diari de Tarragona
  • Para seguir toda la actualidad desde Tarragona, únete al Diari
    Diari
    Comercial
    Nota Legal
    • Síguenos en:

    Viñuales, gran vencedor

    29 mayo 2023 00:37 | Actualizado a 29 mayo 2023 06:00
    Josep Ramon Correal
    Participa:
    Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
    Comparte en:

    Entre els socialistes que estaven al nou col·legi electoral de la Vall de l’Arrabassada, on vaig anar a votar, hi havia un optimisme moderat. Fins i tot diria que prudent. Portar de candidat a l’alcaldia de Tarragona Rubén Viñuales, anterior cap de llista de Ciutadans, era una jugada arriscada.

    Hauria dit que era una aposta que no hagués imaginat ni Santi Castellà. Però vet aquí que ni els més optimistes podien esperar uns resultats tan sorprenents que, de manera inapel·lable, arroguen Rubén Viñuales com a nou alcalde de Tarragona. Viñuales, que té la cintura de perdre amb Ciutadans i de guanyar amb els socialistes, podrà pactar amb qui vulgui si aposta per governar des de la comoditat d’una majoria absoluta de regidors.

    Tarragona tindrà un nou alcalde: Rubén Viñuales. Ningú havia apostat per una victòria tan rotunda sobre Ricomà. Finalment el ciutadà passa factura

    Potser tornarem a veure Mercè Martorell al govern municipal, aquesta vegada lluitant perquè Tarragona no perdi la declaració de Patrimoni Mundial. Els grans perdedors han estat els d’ERC.

    No poden donar totes les culpes a Pau Ricomà, perquè el fenomen del retrocés d’Esquerra és general. Tanmateix, continua vigent el teorema que afirma que quan un alcalde perd una alcaldia és que ho ha fet malament. Per acabar, Tarragona tampoc no s’ha estalviat l’entrada de Vox. Tindrem un Ajuntament distret.

    Comentarios
    Multimedia Diari