Whatsapp Diari de Tarragona
  • Para seguir toda la actualidad desde Tarragona, únete al Diari
    Diari
    Comercial
    Nota Legal
    • Síguenos en:

    Cambrils, un pas més enllà

    27 octubre 2022 19:43 | Actualizado a 28 octubre 2022 07:00
    Juan Carlos Romera
    Participa:
    Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
    Comparte en:

    Ara farà un any que vam assumir la responsabilitat de formar part del nou govern municipal al nostre municipi de Cambrils. Un pas endavant molt important per a la nostra formació política que venia precedit, però d’una actitud que volem destacar d’entrada: des de l’oposició Ciutadans sempre va adoptar una postura constructiva i participativa en aquells punts i aquells temes –molt pocs, malauradament– en els que l’anterior govern ens va deixar col·laborar. Serveixi com a exemple les mesures i les iniciatives que vam proposar en els complicats mesos de convivència i afectació de la pandèmia.

    I ho volem destacar perquè és una realitat que hem trobat a faltar al llarg d’aquests darrers mesos per part de dos dels partits que anteriorment ens governaven. Hem tingut, tenim i tindrem grans diferències ideològiques, però no entenem de cap manera que aquestes es posin per davant del bé comú, tal com ha succeït en massa ocasions. Sovint se’ns diu que hem desenvolupat projectes que ja s’havien impulsat anteriorment.

    No els hi negaré. Però, i si a més de repetir sempre el mateix, analitzen com s’estan portant a terme algunes d’aquestes propostes. Si ens ho permeten, els posarem alguns exemples: Una passada edició de la Fira Multisectorial amb un treball immens de l’equip de Promoció Econòmica que ha permès donar-hi una nova imatge, un nou estil i unes dades de retorn de l’esforç invertit certament destacables. Un nou estil dins la Promoció Turística de Cambrils. Recorden aquells lamentables episodis en el que es propiciava la mala maror amb Comunitats de la resta d’Espanya que històricament sempre han escollit Cambrils com a segona residència o per passar-hi les seves vacances? Nosaltres hem fet tot just el contrari, sumar en lloc de restar i buscar amb totes ells el millor clima i entesa possible.

    Hem trobat a faltar al llarg d’aquests darrers mesos una postura constructiva per part de dos dels partits que anteriorment governaven

    Voleu exemples de com s’han gestionat darrerament alguns projectes de sempre? Què us ha semblat la darrera edició de la Fira del Vi? En podrien posar uns quants més. Tenim en procés de treball altres projectes transversals, compartits i impulsats amb d’altres municipis turístics que –a més de potenciar reptes sostenibles i de màxim respecte amb el nostre ecosistema– obriran un nou pol d’atracció per un turisme que busca nous conceptes en aquest camp. Volem destacar també la feina –sovint massa poc visible, però molt important– que es porta a terme des de l’Àrea de Govern Obert i Contractació.

    La implantació d’un nou estil de treball, junt amb un gran equip municipal, han fet possible una gran millora en aquest camp. Quedi clar, abans de continuar, que tenim també la sort de tenir al nostre ajuntament un equip de tècnics fantàstics que fan dia a dia una feina magnífica. Fins ara hem comentat situacions de tres regidories que estan sota la nostra responsabilitat. Però els hi puc posar un exemple de treball conjunt d’aquest nou govern? La tria és fàcil.

    Quedi clar que tenim la sort de tenir al nostre ajuntament un equip de tècnics fantàstics que fan dia a dia una feina magnífica

    Les obres de remodelació de la Rambla Jaume I. Sembla que algú hauria preferit que hi hagués hagut un munt de problemes i, com que –sortosament– no hi han estat, sembla que no ho pugui pair. Sincerament no ho acabem d’entendre. Aquesta línia de treball de «tot està malament» no ens porta enlloc. De vegades no n’hi ha prou en analitzar quins projectes en fan, sinó com es porten a terme. Considerem que ajuntament i empresa ha fet una feina molt ben coordinada i que les obres s’estan executant molt millor del que ens pensàvem. És evident que encara hi ha moltes coses a millorar i mancances a solventar. Però des de Ciutadans creiem que hem aportat un grapat de sorra per fer les coses més fàcils i fugir d’aquestes baralles de campanar que no ens porten enlloc i que no només embruten el nom de Cambrils dins i fora de casa.

    Encetem aquesta nova temporada amb la satisfacció i el repte de repetir un projecte polític amb l’anunci de repetir la confiança en els regidors que formen part d’aquest govern municipal: Juan Carlos Romera, Yolanda Burgos i Santi Gámez. Durant aquests mesos, ells tres han treballat intensament per Cambrils, perquè el nostre municipi és el més important

    I aquesta serà la línia que seguirem fins a final de mandat, amb l’esperança de tornar a rebre la vostra confiança. Cal seguir amb pas ferm. Mirar endavant i configurar un Cambrils més ambiciós, més valent. Pensem que ens hem passat massa anys mirant-nos el melic. En determinats aspectes, cal aixecar el cap i aconseguir un millor reconeixement de la nostra gent, dels nostres serveis, dels nostres comerços, de les nostres empreses, dels nostres pescadors, dels nostres pagesos... Tenim tots plegats molta feina a fer. No patiu però que –com tants cambrilencs i tantes cambrilenques– serem dels primers a mullar-nos.

    Comentarios
    Multimedia Diari