Whatsapp Diari de Tarragona
Para seguir toda la actualidad desde Tarragona, únete al Diari
Diari
Comercial
Nota Legal
  • Síguenos en:

L’estratègia política i les portes obertes

29 abril 2024 19:47 | Actualizado a 30 abril 2024 07:00
Mònica Just
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Semblava que s’hagués d’aturar el món. Tots pendents de la compareixença de Pedro Sánchez. A quina hora? A les 12h. Engeguem teles i ràdios. Canvien l’hora. No, al final és a les 11h. Dimitirà o no dimitirà?

Quants precedents hi ha? Només va passar amb Adolfo Suárez? Seria un moment històric. Tota aquesta bateria de preguntes ens assalta de nou mentre sona la música de l’especial informatiu.

A veure qui l’encerta. De sobte, tan sobri i elegant com sempre, i amb cara de moment important, el president compareix. Les portes del darrera, totes obertes. Això, en comunicació política, vol dir alguna cosa.

Sembla que m’he equivocat i no plega... penso i murmurejo en veu baixa. Amb un discurs molt ben lligat, el president que no plega es consolida com el protagonista del dia. La regeneració política es posa en boca de tothom i la seva crisi personal acaba ja en segon terme.

A quins criteris respon tot plegat? Personals? Ho dubto. Segurament, a una estratègia política ben lligada. Hi ha poques casualitats, i en plena campanya de les eleccions catalanes, el protagonista d’aquests dies ha estat Pedro Sánchez.

Comentarios
Multimedia Diari