Les cartes al director del dia

19 mayo 2017 22:59 | Actualizado a 22 mayo 2017 21:25
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Senyor Ballesteros, crec que s’equivoca amb el senyor Milà

Si els pronòstics es compleixen, el Sr. Ballesteros serà de nou, alcalde de Tarragona durant els propers 4 anys. A la llista de candidats que acompanyaran al Sr. Ballesteros, apareix en el nº 5 el Sr. Milà, previsiblement futur regidor d’Urbanisme. El Sr. Milà, per si algú no ho sap, és l’Arquitecte-Urbanista que ha participat directament en el desenvolupament de la majoria de Plans Parcials i Plans de Millora Urbana que hi ha programats per als propers 20 anys a la ciutat de Tarragona. Concretament, ha participat del PP de la Budellera, PP de Terres Cavades, PMU 34 ... És a dir, aquests Plans Parcials suposen el major canvi i creixement urbanístic/residencial que ha experimentat Tarragona al llarg de la seva història.

Cal recordar, que aquests grans Plans Parcials, están casualment promoguts per societats en què participa majoritàriament J.L. García, amb tota probabilitat el major promotor d’habitatges que hi ha a la nostra ciutat. Aquests Plans Parcials i Pla de Millora Urbana, necessitaran amb gairebé tota seguretat Modificacions Puntuals del POUM en els propers 4 anys, i per tant, la decisió d’un regidor d’Urbanisme és determinant per al projecte.

-Sr. Ballesteros: s’equivoca. Amb el que esta vivint el país aquests últims anys, sorprèn que proposi com a candidat a regidor, a un arquitecte amb tans interessos creats.

-Srs. arquitectes de Tarragona: crida l’atenció sobre la situació que es pot crear respecte a un despatx profesional dirigit pel fill del Sr. Milà. Senyors arquitectes, sàpiguen que si jo he de contractar un arquitecte no dubtaré a qui triar.

- Srs. afectats minoritaris pels Plans Parcials de la Budellera i Terres Cavades: que Déu ens agafi confessats.)

Joan Carles Plano Bayón

(Tarragona)

La Merche, una dona extraordinaria

La Merche (Mercedes Santiago Cavero, la Merche de Calzados Cristi al barri de Sant Salvador) no ha estat una eminent doctora, ni una il·lustre escriptora, ni tan sols una persona culta, ni molt menys un reconegut personatge públic. La Merche tan sols ha estat una persona extraordinària, immensa, amb uns valors humans desbordants. Una dona plena de virtuts. Una dona tant bona i generosa, que tothom qui l’havia conegut, en rebia els seus beneficis. Des dels seus familiars més propers, passant per tot tipus d’amics i coneguts, fins al més insignificant pidolaire. Però això no és tot, perquè aquestes virtuts venien en un format ple d’alegria, positivisme, inesgotable capacitat de treball i una fortalesa insuperable. Ja us podeu imaginar doncs, com és de gran el buit que deixarà una persona així. Per sort, la natura és molt sàvia, i fa vuit mesos ens va enviar el seu relleu, la nostra filla Ona. Acabo amb unes paraules de l’Abel Folch: “jo sóc feliç fent feliç als altres”. Així mateix era la Merche: felicitat i generositat en estat pur.

Agustí Guasch

(Tarragona)

Comentarios
Multimedia Diari