Port Halley o el futur que Vila-seca pot evitar

Port Halley s´ha transformat en una tomba plena de somnis de benestar

19 mayo 2017 22:58 | Actualizado a 22 mayo 2017 21:26
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

He deixat escrit, nombroses vegades, que Josep Poblet ha estat un bon alcalde per a Vila-seca. Seguint les passes del seu antecessor, Joan Maria Pujals, l’avui alcaldable convergent ha sabut dotar el nostre poble de les infraestructures que necessita.

Dit això, el lector, o lectora, es pot preguntar, molt legítimament, per què vull substituir Josep Poblet com a alcalde si crec que ha fet bé la seva feina. Doncs perquè tal com va fer Josep Poblet al seu moment jo també tinc un projecte per al municipi, i aquest projecte, el meu, estic convençut que CiU, i Josep Poblet, no el poden tirar endavant.

Quin és el meu projecte, quin és el projecte que encapçalo des de les files del Partit Popular? Es pot entendre de manera molt senzilla: ara toca Vila-seca! I quan dic Vila-seca vull dir el nostre teixit empresarial i social, que són els grans oblidats per Josep Poblet en més de 20 anys d’alcalde.

Crec que ara toca Vila-seca, i n’estic convençut, tan convençut com que CiU i Josep Poblet no volen aprimar el pressupost municipal i que grans projectes, com el Conservatori de Música, s’acabaran transformant en pesades lloses. Estic convençut que Josep Poblet i CiU no volen lluitar contra la inseguretat que hi ha als nostres carrers, perquè fer-ho amb autèntica vocació de servei públic voldria dir treballar perquè totes les forces i cossos de seguretat que hi ha a la província vetllessin per tots nosaltres, sense prejudicis ideològics.

També estic fermament convençut que, si el diumenge 24 de maig les urnes donen la majoria absoluta de nou a Josep Poblet, el futur de Vila-seca serà l’actual present de Port Halley: un gran equipament on s’han abocat moltes famílies del nostre poble que han vist com, mentre el seu Ajuntament feia els ulls grossos amb l’empresari, Port Halley es transformava en una tomba plena de somnis de benestar i riquesa.

Arribar als 30 anys de Josep Poblet com a alcalde és fomentar els locals buits, la manca de futur i la llosa econòmica. Apostar per Vila-seca és apostar pel nostre futur en comú, i això és pel que treballem, humilment, des del Partit Popular de Vila-seca.

Comentarios
Multimedia Diari