Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Activitats a Reus per commemorar el Dia Mundial de l'Alzheimer

Whatsapp
Los enfermos de alzheimer acuden centros donde realizan actividades diarias para estimular la memoria

Los enfermos de alzheimer acuden centros donde realizan actividades diarias para estimular la memoria

Avui, amb motiu de la celebració del Dia Mundial de l’Alzheimer, l’Associació d’Alzheimer de Reus i Baix Camp ha programat una sèrie d’activitats per fer visible aquesta malaltia i la seva repercussió social. Amb la intenció d’augmentar la seva notorietat s’han establert dues activitats: uns punts d’informació al carrer i les ‘V Jornades de la Malaltia d’Alzheimer’ a la Facultat de Medicina de la Universitat Rovira i Virgili.

En el cas de la primera activitat, està muntat un dispositiu de taules informatives a diferents punts de la ciutat de les 10 del matí fins a les 8 del vespre. Una a la plaça del Mercadal (cantonada del carrer Monterols) i l’altra al carrer Llovera (cantonada de l’avinguda Prat de la Riba).

A més, de les 9.00 del matí fins a les 13.45 del migdia, tenen lloc les ‘V Jornades de la Malaltia d’Alzheimer’ a la Facultat de Medicina, on es realitzaran els taller: ‘Diagnòstic d’Alzheimer. I ara què?’, a càrrec del neuròleg Marcel Rosich; ‘Emocions positives a la Malaltia d’Alzheimer’, a mans de Patricia Sánchez Algar; i ‘Reflexions sobre els cuidadors’, on com a moderadora assistirà: la directora del programa d’estimulació cognitiva i físic neuronal San Rafael, Maria Jesús Lerín Sicília i els participants: Maria Teresa Basora, presidenta de l’Associació d’Alzheimer de Reus i el Baix Camp, Montserrat Crusat, familiar d’una persona afectada per la patologia, i Sofia Diaz, psicòloga del programa d’estimulació cognitiva i físic funcional San Rafael.

Temas

  • REUS

Comentarios

Lea También