Activitats a Reus per commemorar el Dia Mundial de l'Alzheimer

19 mayo 2017 18:06 | Actualizado a 21 mayo 2017 15:14
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Avui, amb motiu de la celebració del Dia Mundial de l’Alzheimer, l’Associació d’Alzheimer de Reus i Baix Camp ha programat una sèrie d’activitats per fer visible aquesta malaltia i la seva repercussió social. Amb la intenció d’augmentar la seva notorietat s’han establert dues activitats: uns punts d’informació al carrer i les ‘V Jornades de la Malaltia d’Alzheimer’ a la Facultat de Medicina de la Universitat Rovira i Virgili.

En el cas de la primera activitat, està muntat un dispositiu de taules informatives a diferents punts de la ciutat de les 10 del matí fins a les 8 del vespre. Una a la plaça del Mercadal (cantonada del carrer Monterols) i l’altra al carrer Llovera (cantonada de l’avinguda Prat de la Riba).

A més, de les 9.00 del matí fins a les 13.45 del migdia, tenen lloc les ‘V Jornades de la Malaltia d’Alzheimer’ a la Facultat de Medicina, on es realitzaran els taller: ‘Diagnòstic d’Alzheimer. I ara què?’, a càrrec del neuròleg Marcel Rosich; ‘Emocions positives a la Malaltia d’Alzheimer’, a mans de Patricia Sánchez Algar; i ‘Reflexions sobre els cuidadors’, on com a moderadora assistirà: la directora del programa d’estimulació cognitiva i físic neuronal San Rafael, Maria Jesús Lerín Sicília i els participants: Maria Teresa Basora, presidenta de l’Associació d’Alzheimer de Reus i el Baix Camp, Montserrat Crusat, familiar d’una persona afectada per la patologia, i Sofia Diaz, psicòloga del programa d’estimulació cognitiva i físic funcional San Rafael.

Comentarios
Multimedia Diari