Más de Reus

Afectacions al trànsit en ple centre de Reus

La regidoria de Via Pública du a terme aquesta setmana treballs de millora de l'asfalt en una desena de carrers de la ciutat

Redacció

Whatsapp
Imatge dels treballs, aquest dimarts al matí al carrer de l'Amargura. Foto: Mònica Just

Imatge dels treballs, aquest dimarts al matí al carrer de l'Amargura. Foto: Mònica Just

La regidoria de Via Pública porta a terme aquesta setmana els treballs de reasfaltat de diversos carrers de la ciutat en els quals s’ha detectat que el paviment es trobava en mal estat de conservació. Les obres les gestiona la Brigada Municipal i les executa l’empresa Sorigué, amb un pressupost d’adjudicació d’uns 50.000 euros.

Les actuacions s’han programat en diferents fases entre aquest dimarts i divendres. Així, aquest dimarts al matí hi ha afectacions a la zona de la plaça del Pintor Fortuny, on s’ha tallat l’accés rodat des de la Llibertat i al carrer de l’Amargura, a l’alçada dels carrer de Sant Magí Alegre i de Sant Vicenç. També es duen a terme treballs a la raval de Santa Anna i al carrer Salvador Espriu, produint talls en la circulació de vehicles a la plaça Catalunya, al carrer Santa Anna i el Carrer Vilar. A la tarda l’epicentre de les obres serà la plaça de la Llibertat, on prohibirà l’accés a la plaça des de l’avinguda de Sant Jordi, l’avinguda del Pintor Tapiró, el carrer de l’Amargura, el carrer de Sant Vicenç i el carrer de Doctor Robert. L’accés de vehicles a l’aparcament subterrani des de la plaça quedarà tancat i s’hi haurà d’accedir des de la boca de l’avinguda de Sant Jordi.

Les properes afectacions previstes per aquesta setmana són les següents:

Dimecres, 25 de gener, matí

• Carrer de Castellvell. Es col·locarà un avís a l’accés des del passeig Mata. El tall del carrer variarà tal i com vagi avançant l’obra. Començarà a l’alçada del carrer de Frederic Soler i baixarà al carrer de Sant Joaquim.

Dimecres, 25 de gener, tarda

• Passeig de Sunyer. Els treballs començaran als carrils descendents i es tallarà el trànsita la plaça del nen de les Oques; i continuaran pels carreils ascendents, amb el tall des del camí de Riudoms.

Dijous, 26 de gener, matí

• Passeig de Prim. Els treballs afectaran els carrils descendents. Les obres es faran en tres fases i es tallarà i s’anirà obrint al trànsit el camí de Riudoms, el carrer de l’alcalde Joan Bertran i el carrer d’Antoni de Bofarull.

Dijous, 26 de gener, tarda

• Passeig de Prim. Els treballs afectaran els carrils ascendents. La circulació de vehicles es tallarà a la plaça de la Pastoreta, al carrer d’Odonell, al carrer de Baldomer Galofre i al carrer de Mare Molas. Els treballs es faran per fases i els talls s’aniran fent de manera progressiva.

Divendres, 27 de gener, matí

• Carrer d’Andreu de Bofarull. Es tallarà el trànsit des del carrer de Wad Ras.

• Plaça de la Pastoreta. Es prohibirà l’accésa la plaça des del passeig Prim, el camí vell de Riudoms i l’avinguda de la Salle.

• Carrer de Misericòrdia. Es farà en tres fases i s’anirà tallant i reobrint el trànsit a mesura que avancin les obres a l’alçada de la plaça de la Pastoreta, el carrer de Josep M. Prous i Vila, l’avinguda de Jaume I, la plaça de sant Francesc i el raval de Martí Folguera.

Temas

  • REUS

Lea También