Agredeix dos mossos en voler seguir per una carretera tallada per un incendi

14 junio 2018 18:20 | Actualizado a 19 junio 2018 18:14
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Els Mossos d’Esquadra van detenir, la tarda del passat dimecres, un home de 48 anys que va agredir dos agents en voler seguir per la carretera TV-3141 –en Reus a Cambrils– que estava tallada per un incendi de vegetació. L’home volia arribar a una granja que estava molt a prop del foc.

Els fets van tenir lloc cap a quarts de sis de la tarda quan dues patrulles de la Policia Autonómica van tallar la carretera a la rotonda de la urbanització Aigüesverds ja que havia foc a ambdós costats de la via i els bombers encara no havien arribat –la Guàrdia Urbana va tallar a l’extrem contari, venint de Reus–.

Segons fonts policiales, l’home estava nerviós i es va parar al mig de la via. Se li va dir que no podia continuar pel perill que havia. Va pujar al vehicle i es va emportar alguns cons i seguidament va sortir del cotxe.

Sembla ser que llavors volia continuar caminant i els mossos el van parar. Seria en aquest moment quan va agredir els agents –que van ser atesos en un CAP– , per la qual cosa fou detingut per un delicte d’atemptat a agentes de l’autoritat.

Posteriormente l’arrest es va deixar sense efecte –l’home té domicili conegut– a l’espera que l’home sigui citat pel Jutjat de Guàrdia.

Comentarios
Multimedia Diari