Ampliació de la borsa de treball temporal de Secomsa

L’empresa ha obert una nova convocatòria que permetrà contractar mecànics quan s’hagin de cobrir places de forma provisional

15 marzo 2018 12:19 | Actualizado a 15 marzo 2018 13:16
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Secomsa Gestió SL, empresa pública depenent del Consell Comarcal del Baix Camp, ha obert una nova convocatòria per ampliar la borsa de treball per seleccionar aspirants de les categories professionals de mecànics del taller del Centre de Gestió de Residus. L’objectiu, segons destaquen des de l’ens comarcal, és «procurar dotar d’un nombre suficient d’aspirants la borsa de treball en relació a aquests llocs, per tal de poder cobrir baixes o per atendre increments de feina en èpoques com l’estiu, quan hi ha més visitants i turistes a la comarca, i l’empresa pública comarcal ha de reforçar la seva plantilla». 

En aquest sentit, actualment al taller del Centre de Gestió de Residus hi treballen un total de nou mecànics (7 oficials de primera i 2 oficials de segona). «De les persones que es presentin a la borsa de treball temporal es seleccionarien cinc candidats que només es trucarien per contractar temporalment en llocs de treball que s’hagin de cobrir de forma provisional», destaquen des del Consell.

La vigència d’aquesta borsa serà fins al 31 de desembre de 2018, igual que en la primera convocatòria aprovada pel Consell d’Administració al mes d’octubre de l’any passat. D’altra banda, des del Consell Comarcal del Baix Camp també destaquen que en aquesta segona convocatòria «s’han modificat les bases de manera que, si no es disposa de la titulació, es pot acreditar anys d’experiència, 8 anys en el cas de la plaça de mecànic d’oficial de primera i 5 anys en el cas del mecànic oficial de segona».

El termini de presentació de candidatures per formar part de la borsa de treball temporal finalitzarà el pròxim 23 de març i la documentació s’haurà de presentar al Registre General del Consell Comarcal del Baix Camp (carrer de Ferran, 8 de Reus) de dilluns a divendres de 8.30 a 14.30 hores o bé a les oficines de la mateixa empresa Secomsa (camí de Riudecols, s/n de Botarell) en el mateix horari.

Comentarios
Multimedia Diari