Reus Contenido ofrecido por Fira de Reus

Aquest Nadal arriba carregat d'emocions a La Fira!

Contenido ofrecido por Fira de Reus

Whatsapp
Foto cedida

Foto cedida

Com a bons amants d'aquestes dates plenes d'il·lusió i màgia, des de La Fira Centre Comercial de Reus no han volgut ser menys i han planejat unes quantes sorpreses nadalenques, que faran que el Nadal sigui, definitivament, la millor època de l'any.

Perquè els més petits puguin veure el Pare Noel, del 26 de novembre i fins al 7 de desembre, les 250 primeres persones que presentin al PAC un tiquet amb un import de 25 € o diferents tiquets del mateix dia que sumin aquest import, rebran abans del 25 de desembre un missatge 100% personalitzat del mateix Pare Noel des d'un entorn màgic.

Per si no n’hi hagués prou, a partir del 29 de novembre, faran un sorteig de 500€ en compres a La Fira per a totes les persones que es fotografiïn en un dels photocalls nadalencs repartits pel centre. Estigueu atents a les seves xarxes socials, perquè aviat anunciaran la mecànica.

I si us agraden els reptes, La Fira torna a patrocinar la cursa de Sant Silvestre de Reus a la seva edició número 13. La Fira serà el punt de sortida i arribada d’aquesta tradicional cursa de cap d’any. Tots els corredors portaran una samarreta commemorativa personalitzada per La Fira que podran recollir al Centre Comercial durant la setmana de la cursa.

Temas

Comentarios

Lea También