Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Autolica dona dos vehicles elèctrics a la unitat de pediatria de l'Hospital Sant Joan de Reus

Per als nens i nenes que van al quiròfan, per tal de que ho puguin fer d’una manera més divertida i menys traumàtica

Diari de Tarragona

Whatsapp
Foto: Cedida

Foto: Cedida

L’Hospital Universitari Sant Joan de Reus ha rebut la donació de dos vehicles elèctrics per als nens i nenes de l'area de pediatria que van a quiròfan, per tal de que ho puguin fer d’una manera més divertida i menys traumàtica.

Aquesta acció contribueix a fer més agradable el trasllat dels nens i nenes al quiròfan i alhora ajuda a reduir l’estrès produït per les intervencions.

El gerent d‘Autolica Tarragona el sr. Francisco Escura, juntament amb el cap de ventes el sr. Jaume Huget han estat els encarregats de fer l’entrega dels vehicles a l’hospital, recollits per:

En representacó de l'Ajuntament El Sr. Oscar Subirats Regidor de Salut i Ciutadania i diversos membres de la direcció de l'hospital.

Foto: Cedida

Autolica és el concessionari oficial Mercedes-Benz i Smart a la demarcació de Tarragona, una empresa amb sensibilitat social que ha fet la donació dels dos vehicles  dels models GLC AMG 63 S i AMG GT, repliques idèntiques  de les versions originals.

Temas

Comentarios

Lea También